Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjegunci

Članovi srpskih klanova koji su se krili u Hrvatskoj

bjegunci (1)
Foto: VL
1/4
09.06.2010.
u 21:18

I hrvatska i srpska policija označavali su ih kao opasne pripadnike kriminalnih skupina, raspisivali za njima tjeralice, a oni su mirno šetali Zagrebom i Beogradom.

Ključne riječi

Komentara 23

AL
alphazulu99
22:45 09.06.2010.

Ovo je kao sa stakorima. Ako ih vidite preko dana kako se tuku znaci da ih imate na stotine. Ukoliko ne vrsite deratizaciju osim stete koju vam cine, pocece vam u kucu ulaziti.

AV
avijaticar
22:49 09.06.2010.

buha čume je iz vrhovina u lici,,jos je u sisku za vrijeme rata-\"trgovao\",dobio je hrvatski pasoš tamo,,i pokal franje tuđmana prosle godine na utrci konja svojih u sinju,a ostali dobili pasoše u mostaru,hehe,kako su vas politicari sve,za.....,fino se trgovalo,jos nek nam otkriju ko je dao ubit ivanu hodak i pukija,sve je to isto

G0
grom 007
21:25 10.06.2010.

ne suradjivati sa srpskom policijom to je velika greska Kalinic i Simovic su radili za njih u specialnoj misiji to se mora obelodaniti ........unistiti srpsku sluzbu besbednosi u hrvatskoj po svaku cenu .....Klinic i Simovic su kriminalci ali isto tako i pripadnici srpske sluzbe bezbednosti to su oni bili u specijanoj missiji u hrvtskoj a nikako u bekstvu .......................Kalinic zna sve ispitajte ga do kraja unistiti namere srpske sluzbe bezbednosti i spasiti hrvatsku Long live Croatia and its people

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije