Naslovnica Vijesti Hrvatska

Članovi predsjedništva SDP-a traže pokretanje postupka izglasavanja nepovjerenja Crnoji

Nešto ranije predsjednik SDP-a Zoran Milanović i član predsjedništva Ranko Ostojić najavili su kako će sutra održati konferenciju za medije zbog zabrinjavajućih događanja koja potiču govor mržnje te zbog aktualnog slučaja HDZ-ova ministra branitelja
26. siječnja 2016. u 22:40 68 komentara 3455 prikaza
Rajko Ostojić
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell

Članovi predsjedništva SDP-a Rajko Ostojić i Davor Bernardić zatražili su večeras sazivanje kluba zastupnika SDP-a za sutra sa zahtjevom da se pokrene postupak izglasavanja nepovjerenja ministru branitelja Miji Crnoji

Inače, takav postupak može zatražiti 1/5 zastupnika odnosno 31 zastupnik, što SDP ima. Kako doznajemo za inicijativu imaju i potporu Zlatka Komadine.

Kandidat za novog predsjednika SDP-a na svom Facebook profilu kritizirao je novu Vladu za koju smatra da potiče govor mržnje.

- Na žalost, HDZ je pustio duha iz boce. Nedopustivo je da govor mržnje bude povod i tema bilo kakvim javnim raspravama, a kamoli prosvjedima.Odgovornost je svake vlasti graditi tolerantno društvo. Govor mržnje samo dijeli hrvatsko društvo umjesto da gradimo demokratsku i tolerantnu Hrvatsku. Morali su voditi računa o tome i kod izbora ministara!- napisao je Komadina.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović i član predsjedništva Ranko Ostojić večeras su najavili kako će sutra održati konferenciju za medije. Kako stoji u najavi, razlog za tiskovnu konferenciju su zabrinjavajuća događanja koja potiču govor mržnje u Hrvatskoj te aktualni slučaj HDZ-ova ministra branitelja. 

Na žalost, HDZ je pustio duha iz boce. Nedopustivo je da govor mržnje bude povod i tema bilo kakvim javnim raspravama, a...

Posted by Zlatko Komadina on 26. siječnja 2016

>>Crnoja: Želim ondje izgraditi kuću, zato sam prijavljen na toj adresi. Spreman sam podmiriti dug od 2013.

>>Mijo Crnoja dobio zemljište kao branitelj, no u tri godine nije sagradio kuću

Oftalmologija
PROMO
Dosta vam je da vam pada mrak na oči? Doznajte koje sve probleme s vidom možete riješiti u Zagrebu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar kravata
  kravata:

  Ajde ajde niste smjenili pusicku koja je rekla da je drzava hrvstska agresor cije je bila ministrica vanjskih pislova ???

 • Avatar traktoraš
  traktoraš:

  komunisti da se niste malo zaigrali , izgleda da još niste priznali poraz, ali ne igrajte se vatrom jer bi se mogli opeči.

 • Ante tTony:

  Mentalni komunisti imaju jedan cilj srusit vladu ako im uspije srusit Cronju sutra ce nastavit dalje ovo je opasno ne sano za vladu vec za sve drzavne i nacionalne interese.