Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Netrepeljivost

Članovi društva zadarskih Albanaca potukli se u kafiću

policija
Arhiva VL
23.03.2010.
u 22:47

Kako je izvjestila zadarska policija, Adem Shala nakon sukoba zatražio je liječničku pomoć, no njegove ozlijede će biti kvalificirane naknadno

ZADAR - U kafiću Jaguar u ulici Nikole Jurišića danas oko 13,15 sati verbalno su se i fizički sukobili Viktor Perfundi (31), član Udruženja albanskih književnika i Adem Shala (40), predsjednik  Udruge Albanaca u Zadru.

Kako je izvjestila zadarska policija, Shala je nakon sukoba zatražio liječničku pomoć, a ozlijede će biti kvalificirane naknadno.

Protiv oba sudionika sukoba slijede optužni prijedlozi zbog narušavanja javnog reda i mira.

Sukob je navodno kulminirao zbog međusobne netrepeljivosti dvojice sudionika.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rumba
15:05 24.03.2010.

Asti Gospe, mora da su se oko gosp. Kalmete pošorali ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije