Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Članak 13., stavak 666 Obiteljskog zakona: djeca i roditelji koji ne nose robu s potpisom nisu obitelj

Zbog kapitalizma i ultranacionalističke kateheze ispada da domoljubi mogu biti samo bogati, a sirotinja izdajice

Komentari 14

BI
bijelocrveni
17:27 08.10.2017.

Koja je dijagnoza za ovog novinara? Teski oblik duhovne bolesti.

VL
DR
Draš
18:02 08.10.2017.

Vi i vaši novinari kršite osnovno ljudsko pravo a to je pravo na poštedu od idiotskih ,lažnih i ispraznih tekstića.

VL
KO
komunikolog
17:10 08.10.2017.

Ovaj kvazinovinar ili dubokoisfrustrirani lik svu svoju filozofiju svodi na ovu rečenicu: "I mogu mi predbacivati da je takav svijet utopija, da je to relikt komunizma, da to Jugoslaven čuči u meni, ali nema veze, da se dođe do takvog svijeta pristajem biti i utopist i komunist i najdosljedniji Jugoslaven". Sav njegov bijes na Katoličku crkvu i domoljublje je toliko iracionalan da nema nijedne Povezane činjenice.

VL
ST
stefj
17:41 08.10.2017.

Ajoj Gerovac, koje gluposti... Kao da snobizma nije bilo u komunizmu, bilo ga je i previše, samo smo bili svi skupa puno veća sirotinja i bili smo u zatvorenom društvu, pa je sve bilo unutar granica Juge... Danas sponzoruše love po Dubaiu ili love svjetski poznate sportaše, onda su bile ograničene na Jugu, pa su lovile sportaše koji su bili ovdje i borce subnora sa svojim penzijama ili funkcionere partije sa svojim utjecajem... Kod djece, svatko tko je imao roditelje koji su radili vani imali su ostalima nezamislive igračke ili su se garderobom isticali, pa su ih poneki revni učitelji radi toga kažnjavali... Uglavnom, kapitalizam još uvijek nije umro, koliko god se to neki trudili prikazati ovdje, još uvijek ljudi idu trbuhom za kruhom u "najkapitalističkije" zemlje svijeta, zemlje s najmanje intervencije države u tržište i zemlje s "groznim" radničkim pravima. Pogledajte priliv stanovništva u jednu Ameriku, Australiju, Irsku i sl... A što se tiče Lidlića, mediji su to jako dobro izreklamirali i napravili stvarnu klasu djece Lidlića. Od jednog usputnog pojma napravili su Hrvatsku famu koja će sad pratiti svu djecu. Ako je to bio cilj, mediji su opet uspjeli...

VL
DU
Deleted user
20:50 08.10.2017.

gerovac maka si se s pameti a nije ni čudo..biologija je neumoljiva..sutra će ti predpostavljam hodak reći nešto na tu temu..živim za sutrašnju kolumnu poštovanog odvjetnika!

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
01:22 09.10.2017.

Gerovac hajde nam malo pričaj u kakvoj su "neimaštini" živjeli Jugoslavenski lideri, počni od Tita. Jadnik je imao vilu gdje god bi pogledao, jahte, aute, lovišta, otoke, zlata, novca, kurve, ... I samo nemoj onu demagogiju, nije on to nikome ostavio. Nakrali su se oni novaca i novaca koje sada investiraju u Hrvatsku. To su ti ti tvoji Jugosloveni za kojima toliko patiš. Pa šta misliš da smo svi glupi i slijepi i da ne vidimo što se događa. FUJ !!!

VL
DU
Deleted user
17:28 08.10.2017.

Na stranu izmišljenog slučaja "lidlić" koji su očito stvorili preprodavači robe koje je strah Lidlove konkurencije... autor ove kolumne je zbilja mentalno poremećen. Želiš utopiju? Odi u Sj. Koreju.

VL
BA
bakulušić
22:25 09.10.2017.

Lenjin je rekao: - Ako nam itko dođe glave, bit će to mangupi iz vlastitih redova! A tako i bi! Hrvatski "pisac" i Lenjinov sljedbenik nije zapamtio riječi ućitelja pa još uvijek krivi Kaptol i Vatikan. Hoće li progledati? Može le progledati? Ili je izgubljen slučaj?

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
17:21 08.10.2017.

A jadni primitivci sto oni znaju, to je obicno tako, tko nema u sebi, kiti se na sebi. Bas su prosli tjedan mediji ulovili ovdje na pijaci Svicarsku Predsjednicu kako kupuje krpice i djindjurije kod Azijata, ono sve slatko u milijun bojica, haljinice izvezene u njihovom stilu I kakve to ima veze, ona zena ima novaca za bacati, pa opet kupuje na sajmu stvarcice od nekoliko eura. Valjda se covjek prepozna kada zine i po dobrim djelima, a ne po etiketi sto zalijepi na celo. Teska malogradjanstina, tipicno za propale i siromasne zemlje.

VL
DU
Deleted user
23:50 09.10.2017.

Autoru članka Goranu Gerovcu svaka čast. Analiza i dijagnoza točne, pravo u sridu.

VL
DU
Deleted user
08:42 10.10.2017.

Clanak dostojan Chomskog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.