Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKO KOLARIĆ
Povratak na članak

Član vladina stručnog tima: Badava oprema, krevet i respiratori ako nema tko raditi

"Poruka građanima je - s ovim ćemo biti ovu jesen i zimu. Ako negiramo problem, nećemo si pomoći"

Komentari 3

KE
keckin37
18:07 09.10.2020.

Treba prestat testirati. To je najveca laz i obmana. U mene sin i snaja bili pozitivni, a troje djece negativni, a zajedno zive(kako je to moguce). Sin nije imao nikakvih simptoma ali se morao testirati, zato sto mu je suprugaga bila pozitivna, a i ona je samo jednom imala malo povisenu temperaturu i izgubila miris na neke tvari. Tako kako vidim nista strasno, da se dize tolika panika.

VL
RO
roland
17:21 09.10.2020.

Građani se, osim u Istri, nepridržavaju propisanih mjera. Nije se uspjela izgraditi zdravstvno-higijenska kultura, a medicinske sestre i liječnici se sigurno neće trgati od posla s umirućima. Onaj tko plati, taj će imati medicinsku skrb i respirator, ostali će ležati, hroptati i čekati smrt. Onda će nam netko drugi biti kriv. Neće! Država je napravila što je mogla, za ostalo nismo spremni. Jbg...JANAF, FIMI Media, Planinska...Agrokor, ...love nema, bolnice su takve...medicinske sestre će isto na bolovanje...nisu lude da rade za smiješnu lovu.

VL
RO
roland
17:15 09.10.2020.

Ove zime ćemo imati na tisuće pacijenta s letalnim ishodom zaraze virusom SARS-CoV-2 . Ako se ua CT ili MRI čeka godinama, ako se u hitnim slučajevima za fizikalnu čeka mjesecima, kad ovo krene bit će gadno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.