Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr. Josipa Rodić:
Povratak na članak

'Cjepivo za gripu još nije stiglo, pacijent je prijetio da će doći s kalašnjikovom'

Nemamo nikakve informacije. Razumljivo je stoga da imamo neugodna iskustva u komunikaciji s pacijentima jer su ljudi zabrinuti, kaže dr. Rodić.

Komentari 5

RO
roland
15:33 19.10.2020.

Volio bih kada bi temeljem ove izjave policija obavila obavijesni razgovor s dr. Rodić, a nakon toha i podnijela, kaznenu prijavu za prijetnju terorističkim činom.

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
16:02 19.10.2020.

Jako učinkovita maska kod doktorice, protiv svih ulazećo-izlazećih horizontalnih virusa. Kad se zalete u providnu plastiku misleći da mogu proći ošamućeni ili krepirani samo sklize na dole i onda ih samo kasnije pokupi usisavačem. Bravo, genijalno.

VL
Avatar Nilski konj
Nilski konj
15:38 19.10.2020.

Prvo su drukali ljude kroz medije da se cijepe i kad je trebalo početi problemi!? Sustav nam je kao da ga je HDZ uređivao.

VL
DU
Deleted user
15:32 19.10.2020.

Svi se danas nešto prijete kalašem! Još jedan nezadovoljnik koji je htio izraziti svoj bunt kako reče Penava i Škoro!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.