Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrhtavanje u Tirani

Čitala vijesti kad je krenuo potres: Reakcija voditeljice govori sve

Tirana
Foto: Screenshot/PIXSELL
1/17
22.09.2019.
u 14:14

Potres se osjetio i u Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji i u Dubrovniku.

Ozlijeđeni ljudi, urušene zgrade, smrskani automobili- prizor je koji se može vidjeti na ulicama Albanije nakon najjačeg potresa kojeg ova zemlja pamti u zadnja tri desetljeća. Jedan trenutak ovog, kako se tada činilo građanima, apokaliptičnog podrhtavanja zabilježila je i kamera televizije Ora News smještene u Tirani.

U albanskoj metropoli je, po običaju, ova televizija snimala svoje vijesti i u trenutku potresa, voditeljica koja je bila u kadru pogledom je tražila objašnjenje za ono što se događalo u tom trenutku. Nije mogla sakriti strah i zbunjenost pred očima gledatelja kad je tlo iznenadno počelo vibrirati.

 

Podsjećamo, albanski su mediji izvijestili kako je preko sto ljudi ozlijeđeno. Američki geofizički institut pripisao je potresu jakost od 5,6 po Richteru, dok je Albanski institut za geoznanosti izvijestio o jakosti od 5,8.

Tri naknadna podrhtavanja tla imala su magnitude 5,1, potom 4,7 i 4,8. Posljednji je zabilježen nešto iza ponoći.

Potres se osjetio i u Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji i u Dubrovniku.

Komentara 6

Avatar pendreck
pendreck
14:50 22.09.2019.

nije lako u takvoj situaciji...

CR
croban1111
21:44 22.09.2019.

Kad je krenuo potres?

LU
lupa
21:44 22.09.2019.

Nije ona trazila " blesometar" vec joj je cijela kontrukcija sa rasvjetnim tijelima iznad glave. Svaka joj cast, ostala je maksimno cool, profesionalna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije