Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UGROZA NACIONALNOJ SIGURNOSTI'
Povratak na članak

Čistka u raju za pranje novca? Biden najavio bitku s korupcijom u SAD-u

Najveći „pogon“ za pranje novca nije nekakva egzotična državica: to su same Sjedinjene Američke Države. Američki predsjednik sada konačno najavljuje odlučnu borbu novim zakonima i promjenom politike

Komentari 4

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
03:43 14.12.2021.

haha...

VL
ST
Startrack
23:38 13.12.2021.

I niko drugi nego Bidon ciji je sin simbol korupcije najavljuje borbu protivu korupcije.

VL
SI
sisavac
08:21 14.12.2021.

ovo je već ozbiljnija travestija. u rangu europske bajke o junckeru, bivšem šefu luxemburga, koji je europska oaza pranja novca i poreznih olakšica, koji je došao i na čelo eu-a. nikad kažnjen niti izoliran zbog toga što je radio. sad je amerika u toj fazi, da predsjednik sad-a najavljuje da će srezati korupciju, a bio je dugi niz godina jedan od glavnih ljudi bez čije se dozvole nije ništa događalo u toj državici koja je sinonim za poreznu i drugu oazu, vešmašinu novca. on koji nije 30 godina prstom mrdnuo da se državica očisti, sad s visine najavljuje da bude.. amerikanci se javno pitaju dal zna on koje je države presjednik.

VL
HO
homophob
18:44 13.12.2021.

Ovaj clanak je pisao pravi Balkanac: pojma nema ali nastupa kao da mu je Svevisnji pamet djelio lopatom Alije Sirotanovica! Gdje je Delaware u Americi zna svaki klinac u “puckoj skoli” jer ta mala drzava je jedna od originalnih kolonija koje su stvarale USA! Biden NE POTJECE iz Delaware ali tamo zivi odkada se uvalio u kruh bez motike! Joe Biden je roden i odrastao u Scranton drzava Pennsylvania!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.