Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDIO ŠAKU
Povratak na članak

Čistio oružje i propucao se: Hrvatski vojnik ozlijeđen u Iraku

Tijekom navedenog događaja drugi pripadnici hrvatskog kontingenta nisu bili ugroženi niti je nastala materijalna šteta. Očevid je u tijeku i provode se daljnje istražne radnje - javlja MORH

Komentari 3

HU
HUMBLE
12:45 13.10.2020.

Podrska covjeku! Ici u rat da bi prehranili svoju obitelj rijetki ljudi mogu. Kada ti se puca godinu dana oko glave tesko je ocekivati da ce ti koncentracija biti jednaka svih 12 mjeseci. Ne postoji ta obuka koja te moze pripremiti na rat.Dogada se i najboljima. Gospodinu brz oporavak i sretan povratak kuci.

VL
SI
sisavac
12:35 13.10.2020.

i inače se prilikom čišćenja osobnog naoružanja ima pun spremnik streljiva u oružju, u cijevi metak, da, sve je to uobičajeno. čime je čistio pušku, miniwashem?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.