Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neuobičajena nesreća

Cisterna sama krenula, gorivo počelo teći cestom

cisterna, isteklo gorivo (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/5
14.12.2010.
u 21:31

Na benzinskoj crpki u Matuljima nesreća prilikom istakanja goriva iz cisterne.

Na benzinskoj crpki Ine na Kvarnerskoj cesti u Matuljima, stotinjak metara od središta mjesta, večeras oko 18.45 sati dogodila se neuobičajena nesreća. Cisterna iz koje se istakalo gorivo u spremnik crpke iznenada je sama krenula i udarila u stup nadstrešnice crpke gdje se i zaustavila. Na sreću, nitko nije ozljeđen, ali je na cestu isteklo gorivo iz crijeva koje se, kad je cisterna krenula nizbrdo, pomaklo iz otvora spremnika.

Policija je zbog opasnosti od mogućeg požara osigurala cestu i obližnje područje, prometnica je zatvorena, a vatrogasci su pjenom sanirali isteklo gorivo . Zbog masnoće na kolniku još večeras cestarska služba trebala bi očistititi i posuti prometnicu.

Zašto je cisterna sama krenula - je li krivac nepažnja vozača ili tehnički kvar, znat će se nakon očevida i vještačenja.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:07 15.12.2010.

. Prije će biti nemar nego nesreća

CU
cunt
01:12 15.12.2010.

čujem da su albanci zmislili nekaj kaj se zove ručna bremza,,,kaj je moguće????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije