Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zauzmimo Wall Street
Povratak na članak

Čišćenje parka odgođeno, prosvjednici slave pobjedu

U gluho doba noći prosvjednici su skupljali smeće i prali pločnike samo kako ne bi morali napustiti park

Komentari 4

OB
-obrisani-
13:00 14.10.2011.

v grodu od 8.2 milijuna stanovnika ili sa nju djerzijem i okolicom 18 milijuna, ovdje ima 200-300 mamlaza, koji oce lovu a nece delat-i mi smo v hrvatskoj imali takve ugrozene kak su ovi, samo kaj ovi namaju moda za rsuenje, razbijanje i paljenje kak eu crveni ili kak je tu neko jampot napisa crveni kmeri hehehe

VL
OB
-obrisani-
13:13 14.10.2011.

Treba parkove i održavati, dakle tu nije ništa sporno, zar ne? Pa nedopustivo bi bilo zapustiti zelene površine, a i kak kažu :“dobar izgovor zlata vrijedi“

VL
OB
-obrisani-
16:36 14.10.2011.

Evo i sada će park biti zapušten, gdje je tu sada građanska svijest ili ovi koji krkaju besplatne pizze samo misle na svoj trbuh? Sve će biti prepuno smeća, papiri i boce lete unaokolo a oni jedu u prosvjedu, i neka se usljed tolikog smeča pojavi kakve boleština svi će biti krivi samo ne oni koji su smeče i napravili.

VL
MC
Marsijan@c6
20:16 14.10.2011.

: u 16:36h AkbarZibAlQaram je napisao/la: Evo i sada će park biti zapušten, gdje je tu sada građanska svijest ili ovi koji krkaju besplatne pizze samo misle na svoj trbuh? Sve će biti prepuno smeća, papiri i boce lete unaokolo a oni jedu u prosvjedu, i neka se usljed tolikog smeča pojavi kakve boleština svi će biti krivi samo ne oni koji su smeče i napravili. >>>>>> Srceparajuce je koliko se ovaj udbaski podrepas brine za Zuccotti park koji je u vlasnistvu kanadske kompanije ( ha,ha,ha “KANADSKE”) Brookfield Asset Management VRIJEDNE par bilijuna $$$$$$$$$$$$$$$$$$$. Otvorili su park sredinom rujna a vec 23 rujna su dobili pezpovratnih $135 milijuna drzavnog novca. He,he ,samo je slucajno da je za to lobirala kompanija Bidenovog sina “ Oldaker, Biden & Belair” a jos je slucajnije da se djevojka gradonacelnika , Bloomberg-a ( pogodite koje je narodnosti) Diana Taylor, nalazi u direktoratu Brookfield companije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.