Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolekcija jesen-zima

Cipele iz Borova vojsci, policiji i za one plićeg džepa

obuca
Branimir Bradarić/VLM
09.03.2010.
u 15:37

Više smo se vodili sugestijama iz naše trgovačke mreže pa smo pripremili modele koji su prilagođeni srednjem i nižem staležu, odnosno radnicima i ostalima plićeg džepa – rekao je Husnija Burić.

Tvrtka Kožna obuća Borovo jučer je predstavila kolekciju za sezonu jesen-zima 2010./11.

 

– Predstavljeno je 500 modela muške i ženske obuće, od kojih je oko 250 novih te 30 modela gumene i platnene obuće. Za razliku od prošlih godina, u pripremanju ove kolekcije više smo se vodili sugestijama iz naše trgovačke mreže pa smo pripremili modele koji su prilagođeni srednjem i nižem staležu, odnosno radnicima i ostalima plićeg džepa – rekao je Husnija Burić, direktor tvrtki Borova Kožna obuća i Gumi trade.

 

I najnovija kolekcija Borova izrađena je po starome i provjerenome receptu majstora obuće te tvornice, u kojoj se uvijek vodi računa o kvaliteti, udobnosti i dizajnu.

 

– Uz brojne ženske i muške modele pripremili smo i modele namijenjene vatrogascima i šumarskim radnicima. Tu je i specijalna obuća namijenjena vojsci, a poslali smo i ponudu Ministarstvu unutarnjih poslova da policajci ubuduće nose obuću Borova – rekao je Husnija Burić. 

Ključne riječi

Komentara 2

BO
bono
15:35 12.03.2010.

ex kombinat borovo je večinom uništen za vrijeme domovinskoga rata , država bih sadašnjem borovu trebala pomoči financijski , danas više nema auto guma , nema linastog remenja , nema boropor ljepila, nema gumeno tehničke robe ...... i mnogo toga što se nekada proizvodilo u borovu - sada se večina tih proizvoda uvozi

MA
maria
20:49 09.03.2010.

Borovo nas je godinama i obuvalo i hranilo. Treba dati priliku nakadašnjem gigantu da postane mali div

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije