Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupina nepoznatih m

Cipelarili ga dok mu nisu razbili glavu i slomili ruku

'01.05.2012., Koprivnica - Fast food Njamnjam u kojem je prije nekoliko dana izbila tucnjava.  Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
02.05.2012.
u 14:06

Nesretni Koprivničanac od subote se nalazi u bolnici. U policiji kažu da bi kroz dan-dva trebali točno utvrditi tko je sudjelovao u napadu

Umjesto s društvom na roštilju, 32-godišnji Koprivničanac Praznik rada proveo je na odjelu traumatologije u koprivničkoj bolnici. Ondje se nalazi još od subote zbog teških ozljeda koje su mu u noćnim satima nanijeli nepoznati mladići ispred koprivničke zalogajnice \"Njam-njam\" u koju je navratio nešto pojesti nakon izlaska u grad. Sve je započelo bezazlenom zafrkancijom 32-godišnjaka i njegova poznanika na temu nogometa, čiji prijatelji to nisu tako shvatili pa su ga napali. Izvukli su ga iz zalogajnice i krenuli cipelariti. Bilo ih je više, četiri ili pet. Na jednoga.

Iako je Koprivničanac također bio s prijateljem, on ga nije uspio spasiti od udaraca podivljale horde. Svoje prijatelje pokušavao je obuzdati i žrtvin poznanik, ali bezuspješno. Epilog napada više je šavova na glavi i usnici 32-godišnjaka, kao i trosatna operacija podlaktice desne ruke. Zbog smrskanih kostiju liječnici su mu ugradili i dvije pločice.

– Kako se osjećam? Nikako. Sve me boli, i glava i ruka. Ni na kraj pameti mi nije bilo da mi se tako nešto može dogoditi. Sve više razmišljam o tome kako sam mogao i tragično završiti - izjavio je 32-godišnjak.

U policiji kažu da intenzivno rade na slučaju i da bi kroz dan-dva trebali utvrditi tko je točno sudjelovao u napadu. Neslužbeno doznajemo da se danas u policijsku postaju moraju javiti četvorica mladića na obavijesni razgovor. Vjerojatne su i kaznene prijave.

Ključne riječi

Komentara 2

KD
Knez Drpimir
22:30 02.05.2012.

Hrvatskoj prije svega trebaju dva-tri velika zatvora i efikasno pravosudje (pozeljno anglosaksonsko). Tada bi se ovako nesto gledalo kao pokusaj ubojstva, a besposleni huligani zavrsili bi u zatvoru na jedno 5-10 godina ukoliko im je ovo prvi put, a psihijatar utvrdi da se iskreno kaju.

CC
Chicago Chicago
11:23 03.05.2012.

Ma nista,....sad uzeti suca i dati im po 3 godine kamenoloma i kad izadju biti ce strucnjaci za,...kamen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije