Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinčić napao ministra

Pernar tvrdi da mu je tajnik sjednice Sabora poručio 'ti si luđak', no snimka otkriva što se zaista dogodilo!

Ivan Pernar
Foto: Screenshot Youtube
1/2
11.12.2016.
u 18:38

Bukarica je Pernarove optužbe odmah demantirao, kao i ministar financija Zdravko Marić, koji je sjedio pokraj njega

Saborski zastupnik Ivan Pernar sinoć je tijekom sjednice Sabora optužio zamjenika tajnika i tajnika sjednice Sabora Ivana Bukaricu da ga je nazvao luđakom. U međuvremenu je objavljena i snimka koja to navodno dokazuje, ali na njoj se zapravo ne može u potpunosti razabrati što točno Bukarica govori ni kome je to uopće upućeno.

Dok Pernarovi simpatizeri tvrde da je Bukarica Pernaru rekao: "Ti si luđak", čini se da je Bukarica zapravo rekao: "Ti si luđi od njega", kao i da to uopće nije bilo upućeno Pernaru. Bukarica i predsjedavajući Željko Reiner, naime, u trenutku izgovaranja tih riječi gledaju prema SDP-ovim zastupnicima, a ne u Pernara.

Bukarica je Pernarove optužbe odmah demantirao, kao i ministar financija Zdravko Marić, koji je sjedio pokraj njega. 

Moguće je da su tajnikove riječi u šali bile upućene SDP-ovu Gordanu Marasu koji je tražio repliku na Pernarovo izlaganje, što je vjerojatno izazvalo negodovanje jer će se sjednica još više produžiti, a već je tada skoro otkucala ponoć. Predsjedavajući Željko Reiner i tajnik Bukarica su u spornom trenutku gledali u smjeru Marasa te je potom Reiner najvjerojatnije na papir zapisao njegovu repliku.

To nije spriječilo zastupnika Živog zida Ivana Vilibora Sinčića, koji je snimku podijelio na svom profilu na Facebooku, da ministra Marića nazove lažljivcem.

– Lažljivi ministre, lažljivi ministre – napisao je Sinčić, iako se čini da Bukaričine riječi zapravo nisu bile upućene Pernaru, pa Marić prema tome nije ni lagao kada je stao u tajnikovu obranu.

Sporni dio na snimci se vidi na 2 sata, 45 minuta i 15 sekundi

>> Petrov komentirao ponašanje Ivana Pernara u sabornici

>> Pernar pati za kolegicom iz SDP-a Sabinom Glasovac: Mislio sam da me voli, a ona je lojalna partiji

Komentara 105

BA
Baja007
18:50 11.12.2016.

Pernar, nemoj se ljutiti, ali i da je tebi upuceno, bila bi totalna istina... isto vrijedi i za Vilija...

SL
slonica46
19:23 11.12.2016.

Izbor Pernara i Sinčića najbolje pokazuje kolike su intelektualne (ne) sposobnosti glasaća Živog zida!

AB
abendblatt
19:13 11.12.2016.

Eto sad se vidi kakvi su lazljivci Pernar i Sincic, denuncijanti, kaoti kojima nije mjesto u Saboru, bez imalo kulture i ophodjenja prema saborskim kolegama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije