Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno djelo

Čileanac (40) u Zagrebu prijavljen zbog prostitucije: Kolumbijke poticao na pružanje spolnih usluga

prostitucija
Yui Mok/Press Association/PIXSELL
10.05.2023.
u 18:16

Zainteresiranim muškim osobama 32-godišnjakinje su pružile najmanje 30 spolnih usluga za dogovoreni novčani iznos, a novac su potom dijelile s osumnjičenim

Zagrebačka policija podnijela je kaznenu prijavu zbog prostitucije, navodi Policijska uprava zagrebačka. Naime, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim državljaninom Republike Čile zbog sumnje da je počinio kazneno djelo "Prostitucija“.

Sumnja se, ističe policija, da je od 25. travnja do 9. svibnja na području grada Zagreba s ciljem zarade organizirao i omogućio drugim osobama pružanje spolnih usluga na način da je vrbovao i poticao na pružanje spolnih usluga dvije 32-godišnje državljanke Republike Kolumbije. Naime, sumnja se da je radi pružanja spolnih usluga na internetskim stranicama kreirao i ažurirao korisničke profile i objavio telefonske brojeve na koje se putem mobilne aplikacije javljao zainteresiranim muškim osobama i nudio spolne usluge za određeni novčani iznos. Potom je, sumnja se, zainteresirane osobe upućivao u objekte na području Zagreba u kojima su one pružale spolne usluge, a koje je osumnjičeni prethodno unajmio upravo u svrhu pružanja takvih usluga.

Kako dodaje policija, u navedenom razdoblju, sumnja se, zainteresiranim muškim osobama 32-godišnjakinje su pružile najmanje 30 spolnih usluga za dogovoreni novčani iznos, a novac su potom dijelile s osumnjičenim.

Tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenog je privremeno oduzeto više mobitela i novac za koji se sumnja da potječe od prostitucije. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, zaključuje Policijska uprava zagrebačka u priopćenju.

VIDEO Vozač autobusa je bio nadrogiran? 'Vozio je 30 na sat, pa onda 100. Imao je svakakve ispade'

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
21:18 10.05.2023.

Poduzetnik. Uglednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije