Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Čiji vas je stav o izručenju Perkovića više iznenadio, Turudićev ili Nobilov?

25.05.2021. u 12:15

Optužene moćnike brane najbolji odvjetnici, profesori za njih pišu pravna mišljenja i sve to pomno prate novinari, dok politička bulumenta suce vreba i jedva čeka da “pogrešne odluke” u “stručnoj analizi” prikažu kao “korupciju u sudstvu”

Komentara 2

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
12:29 25.05.2021.

Iznenadio nas je stav jezično polupismenih sudaca koji su riječ "osim", u članku zakona što izručenje priječi zbog zastare, tumače drugačije od riječi "osim" u deset drugih članaka istoga zakona. To je skandal poput onoga kada viši hrvatski sudovi, osobitoo Ustavni sud RH, svim mogućim jezičnim smicalicama opravdavaju retroaktivnost podzakonskih propisa. Iako to izričito zabranjuje članak 90. Ustava Republike Hrvatske. Hrvatsko je sudstvo katastrofalno, a još su gori novinari poput Jurasića koji nije hrabar išta napisati protiv spomenute močvare.

IK
ikbmibm
14:45 26.05.2021.

Danas Milanović hvali njemačko pravosuđe...koji licemjer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije