Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrugli stol:
Povratak na članak

Preuveličavanjem rizika od cijepljenja, povećava se rizik od epidemija bolesti

Organizatori okruglog stola napominju da obaveza cijepljenja djece nije represivna već javnozdravstvena mjera s ciljem podizanja razine zdravlja stanovništva

Komentari 2

MA
Malenkost
15:07 06.07.2017.

HR je sve primitivnija a to pokazuju liste EU nacija i njihov IQ te PISA studija. Tu je HR dno Ljestvica. Praznovjerje i Nadriljecnistvo cvatu zato jer se sutavno unistava obrazovanje a siri se "saznanje da sa viskom strucnom spremomom ostajes nezaposlen". HR tone. Gdje je "Eita i Inteligencija" HR nacije? Zasto su dozvolili ovo stanje. Vazno je da se u HR pojavljuju Gospe! Pa i sami Biskupi, ne svi, kritiziraju tu Gospu s "postanskog ureda". Iz Njemacke pri posjetu HR vidim samo katastrofu. Tko ste Vi Gospodo iz HAZU? Kad se vi i skojim povodmom javljate javnosti? Odite u moju Dalmaciju u zagoru, pohodite poselima, vidite duboku Balkanizaciju i izvorni Balkan, nesagledivo siroka Polja zarasla u korov, Alkoholicare, Sportske Kaldionice, te "Zaostalost" stravicnih razmijera. Tko ste Vi u ZG da bi ste samo Vi zivijeli? Otkud Vama pravo da nas tako ostavljate u neimastini. Smatram Vas za obicnu ZG Dekadenciju. Jadi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.