Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

Cijepila se milijunta građanka: Katarina (70) priznala da je čekala svoj red da cjepivo dobiju potrebitiji

Slavonski Brod: Slavonka Katarina Marić milijunta je osoba cijepljena u Hrvatskoj
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
15.05.2021.
u 15:30

Apelirala je na mlade da se također cijepe kako ne bi ugrozili zdravlje svojih starijih ukućana.

Katarina Marić (70), milijunta je građanka cijepljena protiv koronavirusa u Hrvatskoj, a cjepivo je primila u petak u Domu zdravlja u Slavonskom Brodu. Katarina Marić je na konferenciji za novinare u subotu rekla da se među prvima prijavila za cijepljenje, te da isto preporuča svima.

"Premda po godinama pripadam rizičnijoj skupini, čekala sam red da cjepivo dobiju potrebitiji. Nije mi bilo važno koje cjepivo ću dobiti, već samo da se cijepim i ne razbolim", rekla je Marić.

Apelirala je na mlade da se također cijepe kako ne bi ugrozili zdravlje svojih starijih ukućana.

Prema podacima Stožera civilne zaštite u Brodsko-posavskoj županiji u subotu je registrirano 10 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

U toj županiji od koronavirusa trenutno se liječi 197 osoba, od kojih su 72 osobe na bolničkom liječenju. Među bolničkim pacijentima pozitivnim na koronavirus 15 osoba je na respiratoru. Mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji obuhvaćena je 681 osoba.

Prema procijeni Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije u toj županiji do sada je prvom dozom cijepljeno oko 33 posto, a drugom dozom 12 posto punoljetnog stanovništva.

Komentara 8

DU
Deleted user
16:23 15.05.2021.

Berošev sustav ne zna tko je primio jednu ili dvije doze a zna da je ova gospođa milijunta. Ovo je politička odluka i Plenković je odredio da to bude taj grad.

SO
Sir Oliver
18:31 15.05.2021.

Covjece, sad kad Kata krene tulumariti po zabavama! Nocni zivot je dobio opaku igracicu!

VI
vidum
16:20 16.05.2021.

Nevjerojatno da je baš žensko milijunto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije