Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U EUROPI

Cijenu rata mi već plaćamo. Kako će platiti Rusija? Evo što zapravo znače sankcije

24.02.2022.
u 20:59

Jedna od čitanijih vijesti jučer u kontekstu sankcija Zapada protiv Rusije bila je ona prema kojoj je Romanu Abramoviču, čestom dubrovačkom gostu, ali i vlasniku nogometnog kluba Chelseaja iz Londona, zabranjen ulazak u Veliku Britaniju. Abramovič je tek jedan od niza osoba koje trpe sankcije zbog napada Rusije na Ukrajinu. Europska unija odredila je jednoglasno u utorak popis od čak 351 ruskog političara koji su glasali za priznanje dviju separatističkih regija u Ukrajini kao i popis 27 drugih ruskih dužnosnika i institucija iz obrambenog i financijskog sektora. Recimo odmah – među kojima nema Putina.

Komentara 4

Avatar Cantor
Cantor
22:14 24.02.2022.

Drugim riječima sankcije će teže i više pogoditi Europu nego Rusiju. I uz sve to neće polučiti bitnog efekta. Amerikanci neće izgubiti ni dolara. Super zamišljeno....

VI
Vivian
22:19 24.02.2022.

Sankcije su oruzje nemocnih !

OC
OCB
07:12 25.02.2022.

Putinu osobno, neće ništa nedostajati. Njemu će se i dalje davati, još i više nego prije. Ali narod...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?