Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrošačka košarica
Povratak na članak

Cijene goriva su pale, što je s ostalim cijenama?

Ministar financija Boris Lalovac planirao je 5,5 milijardi kuna od PDV-a na naftne derivate, a dobit će manje barem pola milijarde

Komentari 8

RI
Ringo
09:05 17.12.2014.

Nije točno da će država zbog jeftinijeg goriva ubrati manje pdv-a. Kad je jeftinije gorivo onda voziš više i potrošiš slično novca. A ako nešto i ostane opet kupiš nešto.

VL
VA
vanelic
10:17 17.12.2014.

Sve je poskupilo kada je nafta poskupila. Sada pojeftinila nafta, ostalo bez promjene. Cekaj samo da cijena nafte opet otiđe malo gore. Odmah će sa svih strana reći "poskupila nafta, moramo poskupiti i mi". Pazi što kažem...

VL
KI
Kissinger
13:34 17.12.2014.

očekujem da padu sve cijene,ali i plaće u javnom i državnom sektoru.lako je bilo dok je SRP išao u GUZANA,sad kad ga treba vaditi postaje nesnošljivo!

VL
PA
Paton
21:10 17.12.2014.

grožđice, slasti moja najslađa vrati mi se molim te, nemrem bez tebe....

VL
TH
than
09:10 17.12.2014.

Lijepo visak u kasicu prasicu, ako se to u drzavi gdje vecina zivotari i moze nazvati viskom. Bar oni koji si to mogu priustit. Smisliti ce oni na vlasti ili lokalni serifi vrlo brzo nacin kako da uzmu i vise od toga.

VL
DU
Deleted user
09:14 17.12.2014.

Cijene ne mogu pasti jer to bi značilo da onda država ne bi imala za plaće i penzije uhljebljenih. Ili jednostavnije država bi se opet morala zadužiti za toliko koliko bi joj falilo u proračunu. Par milijardi eura koji bi trajala dva mjeseca pa onda opet još.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.