Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP POSTSEZONA

'Cijena je povoljna': Župnik iz Nerezina iznajmljuje župni stan za turiste

Foto: Facebook/Silvio Španjić
1/3
18.08.2021.
u 14:55

U tridesetak minuta nakon objave primio je mnoštvo poruka i komentara, a na jednu je odgovorio

Župnik iz Nerezina s otoka Lošinja, vlč. Silvio Španjić, objavio je danas na svojim Facebook stranicama oglas da iznajmljuje dio župnoga stana za turiste.

„Ljetujte od 8. rujna na dalje u lijepo uređenom župnom stanu u Nerezinama, sa unutarnjom kapelicom, u centru grada i blizu mora. Iznajmljujem drugi kat, sa prekrasnim pogledom, sa tri sobe za 6 osoba + kinderbet za djecu do 4 godine. Imate na raspolaganju dvije kupaonice u kojoj je jedna perilica rublja i sušilica. Sa svećenikom dijelite veliku blagovaonu sa dnevnim boravkom, opremljenu kuhinju i kapelicu, kao zajedničke prostorije na korištenje. Imate i wifi i televizor na uporabu, kao i mogućnost molitve i duhovnog razgovora. Parking za tri vozila unutar dvorišta kuće. Cijena povoljna, upit u inbox“, napisao je župnik Španjić,a na naš upit o objavi ove informacije dodao je i da možemo objaviti telefonski broj župe Nerezine 051/237127.

U tridesetak minuta nakon objave primio je mnoštvo poruka i komentara, a na jednu je odgovorio:

- Ljudi, da ne bude zabune, ovo je kuća za pastoral. Ljudi koji trebaju molitvu ili razgovor, uvijek mogu doći. Ljeti se pokriju troškovi za ostali dio godine i za obnavljanje. Znam da ima ovdje moralista, kojima se nemam potrebe opravdavati, samo govorim da se krivo ne shvati i da ne zgriješe dušu.

Komentara 7

NE
Neutralac
15:20 18.08.2021.

Treba novaca za uredjenje crkve i okolisa. Zato je ovo pametan "business" potez....

ST
strahimir
15:55 18.08.2021.

Bravo, toliko ima župnih stanova, samostana praznih a koje treba održavati, ujedno to je mogućnost za druženje vjernika koji imaju takve potrebe i koji poštuju crkvene svetinje.

DU
Deleted user
16:57 18.08.2021.

Bolje to nego da sisu stotine milijuna KN iz proracuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije