Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKE CIJENE?!

Cijena dizela od utorka ide na 14 kuna ako Vlada nešto ne učini! Situacija nije dobra

Hrvatska Vlada zamrznula cijene goriva na 30 dana
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
06.03.2022.
u 10:30

Opskrbljivačima je sadašnje ograničenje cijene goriva postalo neizdrživo jer je cijena nafte na svjetskim tržištima drastično porasla nakon ruske invazije na Ukrajinu. Cijena dizela od utorka bi mogla biti kao u Njemačkoj

Ključne riječi

Komentara 85

ZE
Zeal
10:40 06.03.2022.

Sad će vlada,samo da se iz Ukrajinske bitke,vrate u Hrvatsku stvarnost.

DU
Deleted user
10:57 06.03.2022.

Neizdrživo je da državni proračun ubire cca 2/3 od maloprodajne cijene na benz. crpkama odnosno tu postoje ogromne rezerve, npr. da se trošarina ukine i da gorivo ostane samo i isključivo opterećeno PDV-om. Ali ne, radije bi se sjekli tamo gdje su najtanji nego takav potez jer iscrpljivanje pučanstva via cijena goriva je već više od tradicije u ovim krajevima. Završna napomena - cijena Diesel-a slijedi u stopu cijenu benzina, a prije nekoliko godina je Diesel gorivo bilo na cca 70 % cijene visokookt. benzina. Je, znam, sad slijedi palamuđenje da Diesel gorivo pokreće transport, građevinu, brodove i sl. i da to tako mora biti - ali i prije nekoliko godina su sve te tvrdnje bile istinite pa opet cijena bila osjetno niža, zar ne?

PV
prcko.vita
12:44 06.03.2022.

A ja mislila da ćemo mi u Hrvatskoj dočekati članak: "Plaće od utorka kao u Njemačkoj", kad ono, "cijene goriva kao u Njemačkoj". Ajmo biti realni, Putin bi uistinu trebao da malo uvede reda. Dosta je ove pljačke naroda. Ne vodi ni ovo više nikamo. Zar je ovo život? Da bogati imaju svakim danom sve više? A običan narod sa svojom malom plaćom uskoro neće moći preživljavati ni osnove osnova? Zar nam to treba? Što mislite vi narode, iskreno, bez brisanja komentara molim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?