Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diplomatska oluja (3)
Povratak na članak

Christopher: Moram vas zamoliti da vaše snage ne zauzimaju Banju Luku

Kostović mi je rekao: odlučeno je da se pokrene akcija oslobađanja hrvatskog Podunavlja.

Komentari 48

AN
angeomihael
14:56 25.04.2019.

Granić je suvlasnik Elke koja premata turske kabele i prodaje kao Hrvatske.Drigi vlasnik je Beograđan.

VL
AN
angeomihael
14:51 25.04.2019.

Zapovjed je izdala Hilarij Clinton.Svima jasno da je njen muž bio kod sekretarice.

VL
VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
13:58 25.04.2019.

moj graniću,da si ti u normalnoj državi nakon ovakve knjige bi gulio robiju. koliko je hrvata iz bih i hrvatske poginulo i ostalo obolgaljeno probijajući se do banja luke kako bi im onda neki prdonja iz amerike rekao ,,stop,,. štoo oni nisu poslali ljude iz bostona,new yorka,los angelesa da ginu u jurišu na banja luku pa nek onda staju ili napreduju kako im volja. hoćeš li danas obiteljima poginulih i invalida podjeliti honorar od knjige,makar to.

VL
ZA
zagabria2
14:33 25.04.2019.

Izdaja domovinskih interesa uvijek se plaća. Amerikanci nisu radili za nas već više za Srbiju a mi smo kao naivne sobarice pristali na zaustavljanje. Sada pred nosom imamo veliku Srbiju sa istjeranim Hrvatima a Amerikanciam se živo fućka. Naravno prevarili su nas i za Posavinu. Treba biti kao Putin na Krimu, tobože nemamo mi veze sa time, tamo osvajaju neki bez oznaka. Sa lopovima samo lopovski jer drugi jezik ne razumiju. Za nagradu Tuđmanu što ih je poslušao nas su optužili za agresiju a Tuđmanu pripremili Haag. Proklet bio tko ubuduće pristane na bilo kakve prijvare bjelosvjetskih hohštaplera. Nama je Amerika neprijatelj ništa manje nego Srbima, ako ne i više.

VL
BE
beitsche
14:00 25.04.2019.

I onda.dane Ponosa i Slave prodate za sitne škude.I dođemo do toga da danas moramo tražiti posao po svijetu.a mogli smo bit kao švicarska.Da nije bilo sanadera milanovica racana ..Bravo ..bravo.bravo..

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
14:10 25.04.2019.

ameri su nam zabranili da uđemo u banja luku a onda su srbima dali entitet a hrvatima ne

VL
BR
BrankoZuti
14:21 25.04.2019.

A zašto ste prije toga ostavili HOS-ovce same u Posavini i povukli se da ju Srbi okupiraju? Kako su cisterne nafte prodavane za srpske tenkove a Čermak je danas veliki general? Kako je oružje za obranu Vukovara završilo u Hercegovini gdje su toliki hrvatski sinovi izginuli za ustaške ineterese Gojka Šuška? Ni riječi o tome, a dragi Mate?

VL
TR
tramontana
15:41 25.04.2019.

Ako presjednik vlade mulja i krade u miru, onda zamislite kako je bilo u ratu. Imam osjećaj da je najgori ološ držao državu u šaci.

VL
IL
ilijan
14:39 25.04.2019.

Problem je u tome da logistika nije odradila posao kako je trebalo. Kad je akcija krenula nije smjelo biti više kaklulacija moralo je se znati idemo do kraja do Drine pa ako treba i dalje. samo ih poraziti do kraja. Danas bi bili svi sretni.

VL
Avatar mali322
mali322
16:23 25.04.2019.

Ajde ne laprdajte, dogovor je bio 'Krajina' Hrvatskoj bez većine Srba, Republika Srpska u Bosni bez većine Hrvata...to vam vrijedi još iz Karađorđeva...kakvi bakrači a ameri su glavni sponzori svega toga!...pa šta vi mislite da bi mi mogli doći doo Banja Luke da ameri nisu sve vodili...nećeš ti nas i našeg ratnog vodstva...jedina prava bitka na našim prostorima je oko Maslenica bila sve ostalo razno razni ratni zločini!

VL
DU
duxnacije
14:39 25.04.2019.

Nažalost nismo imali prave ljude na odlučujućim mjestima zajedno sa franjom, i danas trpimo njihovu nesposobnost, za mene veleizdaja, prodati podunavlje je velika svinjarija, sada imamo granicu sa neprijateljem na domak ZG-a te tko zna koliko će nas to u budućnosti koštati, mislim da je njofra bio k... C od strateg!

VL
Avatar Časnik2
Časnik2
15:31 25.04.2019.

...još dobro ispalo kakova nas je "ekipa" vodila!!!?? Živeli jarani!

VL
KB
kamilo.bozic
14:41 25.04.2019.

Plenkovic u ovome mandatu ce resti nezaposlicu dokraja svoga mandata tomuje jedini cilj dokse evropske zemlje ne probude i prestanu uvoziti stranu radnu snagu.

VL
MX
Mister X
14:43 25.04.2019.

Christopher: Moram vas zamoliti da vaše snage ne zauzimaju Banju Luku, i da podsjetim naredba je izdana i Mladiću da nas riješi islamista muslimana i terorista pristigli iz vana koji žele Islamističku državu u Bi H ….. znači u EZ u EZ zato smo mu stedili namjestili sve lijepo da eliminira bez zločina nad djecom i ženama ono što treba ! - Neprijatelje Srba i Hrvata …… Vi budale to ne gledate tako ali mi zna se …..

VL
FE
fefellerunt
00:18 26.04.2019.

Tipičan primjer hrvatskog političara, koji se ulizuje amerikancima, samo kako bi oni i njihov okot lagodno živjeli na račun države. Vidi se da graniću uopće nije stalo do stradalih pripadnika GBR Hv u tim akcijama, neko je lagodno predao teritorijj srbima ( koji su pak dali dio muslimanima) . ije ovakvav smao Granić svi , bez obzira na stranku idu ka ulizivnajem bilo prem aEu ili prema SAD, ne uzmajući u obuir što su Hrvatsku doveli u kolonijalni položaj , doduše to gomili smeća i odgovara jer oni ionako nimalo ne drže do ove države, ali zato čine vleiku većinu u ovj dtžavi

VL
Avatar Matija22
Matija22
14:08 25.04.2019.

ameri sad imate republiku šumsku i dodika,a moglo se nastavkom operacije oluja sve riješit bila bi bosna funkcionalna bez entiteta,a dodik bi pobjegao u srbiju kao mile martić

VL
CH
chemica
15:12 25.04.2019.

Kad slušaš jenkije koji ti "žele dobro", e onda sam sebe dovedeš u poziciju da će ti unuci morati opet u rov, samo da se na vlasti u Srbiji opet pojavi dovoljno velik bolesnik. Eto, takav nekakav psihopatski lik kao sloba, iz familije u kojoj se sve živo poubijalo od vlastite ruke. Majka štrikom, a otac pištoljem. Vujac se pak skratio za glavu, ali za povijest na beznačajan način, kao i ujna Darinka. Važan je jedino sloba, najveći luđak u familiji. Kojem se Ameri smilovaše "jer im je trebao".

VL
AR
Arger
14:33 25.04.2019.

Laprda Mate da se sve trese.....hahaha

VL
IV
Ivicazgb
14:41 25.04.2019.

Die Desintegrationspolitik des ehemaligen Staates war allein durch die Plünderung der Wirtschaft jeder Republik motiviert, das Problem zwischen den Kroaten und den Serben als Nation war fiktiv. So war alles auf wirtschaftlichen Raub ausgerichtet, solange der Krieg im Irak andauert.

VL
KK
klara.kos.73
15:21 25.04.2019.

zato su im danas Rusi tamo. Nikada tamo više neće američka čizma, dobar autogol.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.