Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKUPNINA

Tvrtka za koju je Salopek radio: Svakog dana otmičarima smo slali e-mail

Tomislav Salopek
13.08.2015.
u 20:17

"Zahtjev nije bio potpisan, nismo imali nikakav kontakt osim e-mail adrese"

Glasnogovornik francuske tvrtke CGG, za koju je radio Tomislav Salopek, rekao je da su osam dana nakon otmice primili zahtjev za otkupninom putem e-maila te da su otmičarima svaki dan slali poruku, piše RTL.

– Taj smo zahtjev primili nekoliko minuta nakon što su otmičari stupili u kontakt s Tomislavovom suprugom. Zahtjev nije bio potpisan, nismo imali nikakav kontakt osim e-mail adrese. Iduće jutro odgovorili smo na e-mail i zatražili od otmičara potvrdu da je Tomislav živ i dali im broj telefona da nas nazovu. Taj smo e-mail slali svakog dana, nismo dobili nikakav odgovor – rekao je Christophe Barnini.

Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić danas je rekla da je osam dana nakon otmice zatražena otkupnina, no da potom više nije bilo kontakata s otmičarima sve do 5. kolovoza, kada je objavljena snimka Tomislava Salopeka.

>> ISIL objavio i audioporuku u kojoj tvrdi da je pogubio Tomislava Salopeka

Komentara 42

LA
Larsen
21:43 13.08.2015.

Tvrtka je kriva, jer Tomislav nije imao nikakvu zaštitu. Dobro se zna koliko je tamo opasno. No, sve u svemu otmičari su nevjerojatne kukavice. Najlakse je ubiti ljude koji kleče. I ne pokazati lice.

I0
ivica_01
21:24 13.08.2015.

islam,zlo svjetsko. neka se svako drži svoga teritorija,ostalima,smrt smradovi,dvoje djece ostadose,krepavali kao štakori,sve sile božje nek vas dohvate

MM
mmmmmmlakic
20:30 13.08.2015.

dajte nam e mail da im jebemo majku rođenu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije