Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječnici upozoravaju:
Povratak na članak

'Chemsex' postaje globalni problem: Razularene zabave izazivaju epidemiju HIV-a

Jose Zuniga, predsjednik Međunarodnog udruženja pružatelja usluga skrbi protiv AIDS-a opisao je “chemsex” kao “izazov ogromnih propocija koji ne možemo u potpunosti shvatiti u ovom trenutku”

Komentari 7

Avatar Zzzz
Zzzz
13:58 14.09.2019.

HIV se prvi put pojavio sedamdesetih među homoseksualcima u Americi, preciznije u New Yorku, najvjerojatnije u nightclubu Studio 54, to je bio bludnički klub u kojem su dolazile sve poznate zvijezde, prostitutke, homoseksualci.. Tamo su se potpuno otvoreno drogirali i seksali, normalna pojava je bilo vidjeti ženu ispod stola kako zadovoljava muškarca ili dva homoseksualca u ćošku. HIV je dakle "nastalo" među homoseksualcima, Hrvatska je također nedavno objavila podatak da su gotovo svi oboljeli u našoj zemlji ustvari homoseksualci, prema tome mladima u školama treba govoriti istinu, pa tko voli neka izvoli.

VL
LU
lukathereem
13:28 14.09.2019.

Chemsex je najbolja i najnaprednija stvar koja se dogodila ljudskoj civilizaciji! (šala mala)

VL
NE
Nemojtimenimojneme
14:48 14.09.2019.

Instrument darvinizma

VL
Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
14:07 14.09.2019.

Pa zasto onda ne potrosimo te novce na bolju edukaciju i upozorenje homo populaciji da ih njihov nacin zivota cini posebno ranjivima na aids? Ili bi to bilo sirenje panike, mrznje ili cega sve ne?

VL
MK
mksdk
15:27 14.09.2019.

Volio bih da abecedna mafija počne iznositi kojekakve statističke podatke o pripadnicima njihovih manjina. Rijetko kada se u medijima mogu pročitati nekakvi egzaktni statistički podaci koji bi tu grupu ljudi stavili u usporedbu sa običnom heteroseksualnom populacijom. Usporedba omjera boleština, nasilja, zločina itd. Siguran sam da se raspolažes takvim podacima, stoga ajmo... brojke na sunce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.