Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
venezuela

Chavez umro od srčanog udara, posljednje riječi: Ne želim umrijeti

Žanadri
Foto: Arhivska fotografija
1/2
07.03.2013.
u 07:52

Iako nije imao snage glasno to izgovoriti, Chavez je ispod glasa poručio: "Ne želim umrijeti, molim vas, nemojte dopustiti da umrem."

U Venezueli je započelo sedmodnevno žalovanje, šef predsjedničkog osiguranja izvijestio je da je Hugo Chavez umro od posljedica srčanog udara, javlja Aljazeera.

Iako nije imao snage glasno to izgovoriti, Chavez je ispod glasa poručio: "Ne želim umrijeti, molim vas, nemojte dopustiti da umrem", rekao je general Jose Ornella koji je posljednje dvije godine bio uz predsjednika i demantirao da je Chavez umro na Kubi.

– Bolest je bila jako uznapredovala u posljednje vrijeme, rekao je Ornella, odbivši odgovoriti na pitanje je li se rak proširio i na predsjednikova pluća.

Uz tisuće uplakanih građana na ulicama, lijes s predsjednikovim tijelom jučer je prevezen iz vojne bolnice do osam kilometara udaljene vojne akademije u Caracasu za koju je predsjednik razmatrao da postane njegov drugi dom. Tijelo će tu biti izloženo do sutra kada će biti i pokopano.

>>Tisuće ljudi izašlo na ulice: Svi žele vidjeti lijes Huga Chaveza

Komentara 10

OB
-obrisani-
09:13 07.03.2013.

sedmodnevno žalovanje????!!!

Avatar Alfons_x
Alfons_x
09:14 07.03.2013.

Nepokolebljivi dijeli predsjednike na Američkog i ........tiranine:))) da mi je znati tvoj IQ:) mislim da ga testovi ne mogu utvrditi Rezultati nacionalnog izbornog vijeća: CHAVEZ: 54,42% CAPRILES: 44,97% Protukandidat Capriles je priznao poraz i čestitao, na žalost brojnih venecuelanaca pokojnom,om, Predsjedniku. Uz izlaznost od - čak 81%. Bivši američki predsjednik Jimmy Carter, osnivač Carter Centra, istaknuo je kako je izborni proces u Venezueli jedan od najboljih na svijetu. I mnogi drugi se slažu da je proces, uključujući glasanje i prebrojavanje, zaista superiorniji od mnogih drugih razvijenih demokracija - drugim riječima, nema nimalo sumnje u izborne rezultate. To što je za SAD svatko tko ne slijedi njihove naputke automatski i DIKTATOR je sasvim drugi par rukava, koji govori o američkoj politici spram slobodne volje građana

NE
Nepokolebljiv
08:30 07.03.2013.

Vecina gradana je "izasla na ulice" uvjeriti se na vlastite oci da je tiranin konacno skoncao i da nema sanse vratiti se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije