Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"novi imidž"

Chavez s novom frizurom: Uskoro ću izgledati kao Yul Brynner

chavez (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.08.2011.
u 12:20

Premda se venezuelski predsjednik uglavnom šali na svoj račun, razlog promjene izgleda bile su posljedice kemoterapije zbog koje mu je počela otpadati kosa.

Venezuelski predsjednik Hugo Chavez pojavio se na svečanosti kabineta ministara, koju je prenosila televizija, s novom frizurom: ošišan "na nulericu".

– To je novi izgled – kazao je na engleskom i uza smiješak 57-godišnji venezuelski čelnik. Nakon toga pokazao je crno-bijelu fotografiju iz djetinjstva na kojoj je uz brata Adana te se našalio:

– Opet imam istu frizuru.

Premda se Chavez uglavnom šali na svoj račun tvrdeći da će uskoro s novom frizurom izgledati kao glumac Yul Brynner, razlog promjene izgleda bile su posljedice kemoterapije zbog koje mu je počela otpadati kosa.

– Otpao mi je pramen kose kad sam se kupao, a onda smo pozvali brijača. Tražio sam "vojničku frizuru" – objasnio je Chavez.

Podsjetimo, bivši vojni časnik odstranio je na Kubi zloćudni tumor, no nije objavljeno o kakvoj je vrsti raka riječ te gdje se točno nalazi, samo da je u području zdjelice.

Chavez je u ponedjeljak demantirao nagađanja da je riječ o debelom crijevu, rektumu ili mokraćnom mjehuru.

Komentara 32

XX
XXXX2011
19:14 02.08.2011.

Dobro se zavrsilo.

OB
-obrisani-
09:48 03.08.2011.

I najžešći reVOLucionari, pretvaraju se u najzadrtije konzervativce već prvi dan poslije reVOLucije

OL
ogi_lux
15:09 02.08.2011.

Nije loše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije