Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukobi

Četvrtog dana sukoba u pojasu Gaze poginula trojica muškaraca

Valentino Rossi
Foto: AFP
1/2
12.03.2012.
u 14:46

Iz Izraela tvrde da je do sada u napadima na jug zemlje ispaljeno oko 150 projektila, a izraelski glasnogovornik policije Micky Rosenfeld kazao je da je samo jutros prema Izraelu upućeno 12 projektila

Četvrtog dana napada na pojas Gaze poginula su dvojica palestinskih militanata i jedan 16-godišnjak, a od početka sukoba na palestinskoj je strani poginula 21 osoba, dok ih je ranjeno oko 25, izvijestio je CBS. S druge strane u sukobima su teže ozlijeđena dvojica Izraelaca.

Iz Izraela tvrde da je do sada u napadima na jug zemlje ispaljeno oko 150 projektila, a izraelski glasnogovornik policije Micky Rosenfeld kazao je da je samo jutros prema Izraelu upućeno 12 projektila. Izraelski premijer Benjamin Netanyahu rekao je jučer za posjeta južnom dijelu Izraela da će zračni napadi potrajati koliko god je potrebno.

Hamas nije uključen u napade te na taj način pokušava što duže održati mir, no ipak nisu uspjeli zaustaviti manje organizacije u napadima na Izrael.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

TS
Treći Svjetski Rat
18:09 12.03.2012.

Jadno je da ti ljudi stoje pred svijetom i kukaju da su žrtve. Onog trena kada žrtva počini agresiju onda ni pravno ni tehnički nije više žrtva nego agresor. Prema tome, Izraelci postaju jako gadljiva nacija i više nemaju moje simpatije. Zbog svega što rade više nemaju pravo izvlačiti se na holokaust jer upravo čine isto. Za one koji žele znati više - brzo na bilo koju tražilicu i upisati riječi Dispaches Children of Gaza! Molim obavezno pogledati i sve će biti jasnije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije