Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mijenjao iskaz

Četvrti mu se put sudi zbog silovanja starice

Milan Komljenović
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
06.11.2014.
u 00:08

Optužba nije dosad uspjela dokazati silovanja i prijetnje. Fizičkih dokaza nije bilo, a sin oštećene promijenio je iskaz

Nakon što je Vrhovni sud tri puta ukinuo oslobađajuću presudu, na Županijskom sudu u Varaždinu jučer je četvrti put iznova trebalo početi suđenje Milanu Komljenoviću (56) kojeg se tereti da je u Cepidlaku nedaleko od Križevaca između 2001. i 2007. godine više puta silovao danas 81-godišnju susjedu.

Optužnica ga tereti i da je susjedi, kao i njezinu sinu, prijetio ubojstvom. Komljenović se na sudu jučer nije pojavio pa je sutkinja odredila da ga na raspravu 4. prosinca privede policija. Optužba dosad nije uspjela dokazati silovanja i prijetnje. Fizičkih dokaza nije bilo, a kako je pisao Večernji list, sin je tijekom suđenja promijenio iskaz koji je dao istražiteljima.

Staričin sin je na suđenju nijekao da zna za silovanja i da im je Komljenović prijetio ubojstvom, kao što je to rekao sucu istrage 2007. godine. Optužba je tvrdila da je sin pao pod utjecaj Komljenovića koji mu je davao novac. Na idućem ročištu sin će opet dati iskaz.

>> Gnjusan zločin: Četiri godine je spolno zlostavljao dijete

Komentara 2

MH
mrtav-hladan
20:44 06.11.2014.

Sin ce opet lagati .. Sina triba sttpati U buksu da malo Izostri svoje stavove i misljenje oko izjava Taj daje izjave kako mu se digne ona stvar A babi porucit da joj nista nebi falilo da joj se je nista nebi falilo da joj se je to dogodilo Sto se ovom coviku stavlja na teret To bi joj bilo zadnji puta prije nego sto Umre

MH
mrtav-hladan
20:45 06.11.2014.

Evo komentara pa ga brisi ovo sam pisao samo za tebe da nesto radis a ne da vatas zjake na poslu ..!zjake na poslu ..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije