Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTICANA STANOGRADNJA

Četvorni metar stana u Gospiću 874 eura

pkamen temeljac
Marko Čuljat
26.11.2009.
u 14:02

Financijskom suradnjom grada i Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama osigurana je cijena od 874,47 eura po četvornom metru stana s parkiralištem.

GOSPIĆ - Milan Kolić, gospićki gradonačelnik i Grga Ivezić, direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, položili su kamen temeljac za novu zgradu iz programa poticane stambene izgradnje.

Zgrada će biti završena do veljače 2011. godine u prostoru nekadašnje vojarne u Pazariškoj ulici u Gospiću.

U izgradnju 46 stanova Agencija ulaže preko 12 milijuna kuna. Grad Gospić osigurao je zemljište i komunalije.

Zajednički je osigurana cijena od samo 874,47 eura po četvornom metru stana s parkiralištem. To je jedna od najnižih cijena u Hrvatskoj.

Sve je to izazvalo veliki interes u Gospiću i okolici pa se Grad i Agencija pripremaju za izgradnju još najmanje jedne zgrade u Gospiću.

Ličko-senjski župan Milan Jurković naglasio je da Gospić može biti primjer drugima. Nakon polaganja temeljca, gradilište je blagoslovio don Anđelko Kaćunko.

 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
09:18 27.11.2009.

Pa svaki trgovac svoju robu okiti dodatkom \"SAMO\", tak je to po svud u svijetu. Kupci su ti koji na kraju odlucuju da li je cijena \"SAMO\" ili je \"CAK\" (sa kvacicom, hehe!). Znaci: zivi bili pa vidjeli... meni osobno cijena bi bila caaaak :-)

OB
-obrisani-
15:52 26.11.2009.

Do godine ce biti 250 eura. ovo je lopovluk, pljacka i kriminal!

OB
-obrisani-
14:17 26.11.2009.

Realna cijena kvadrata stana u hrvatskoj danas bi trebala bit 500 eura sve ostalo je pljačka i kriminal!Tko ne vjeruje nek izračuna !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije