Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENI SU

Četvorka iz Hrvatske opljačkala vilu britanskog nogometaša: Odjurili i s njegovim autom pa ga ostavili

Premier League - Newcastle United v West Ham United
Foto: Scott Heppell/REUTERS
1/3
25.05.2024.
u 08:27

Za krađu su optuženi Valetino Nikolov (31), Giacomo Nikolov (27), Charlie Jovanović (23) te Jela Jovanović (42), a svi su se izjasnili nedužnima pred sudom

Tri muškarca i jedna žena iz Hrvatske završili su na sudu u Ujedinjenom Kraljevstvu nakon velike pljačke luksuzne vile nogometaša Alexadera Isaka u Darras Hallu. Osim pljačke doma poznatog nogometaša Newcastle Uniteda, četvorku se optužuje da je ukrala i Isakov automobil, no tijekom pljačke su ga ostavili nekoliko kilometara dalje, u selu Disssington. 

Kako prenosi Daily Mail, do pljačke je došlo 4. travnja, a uglavnom su ukrali novac iz kuće. Za krađu su optuženi Valetino Nikolov (31), Giacomo Nikolov (27), Charlie Jovanović (23) te Jela Jovanović (42), a svi su se izjasnili nedužnima pred sudom. Ipak, sud im je odredio istražni zatvor do početka suđenja koje će započeti početkom rujna, a očekuje se da će trajati 10-ak dana. 

- Optužuje vas se za zavjeru za provalu, to jednostavno znači dogovor o provali u kuće. Taj dogovor je, čini se, realiziran u ukupno tri kuće - iznio je detalje sudac Paul Sloan, jer se četvorku optužuje da su provalili i u još dvije kuće osim Isakove. 

Jedna od tih krađa dogodila se u Sunderlandu gdje je otuđena skupocjena odjeća, nakit i novac u vrijednosti od više od 100.000 funti, a druga se dogodila u Jesmondu. 

POVEZANI ČLANCI:

- Odgađam vaše slučajeve za suđenje. Odredio sam datum suđenja i taj datum je 9. rujna ove godine. Do tog datuma bit će dva pripremna ročišta i to 9. srpnja i 15. kolovoza. Ta ročišta trebaju osigurati da je učinjeno sve što je potrebno kako bi vaši slučajevi bili spremni za suđenje u rujnu - odredio je sudac Sloan.

Komentara 2

PO
poluprovokator
08:58 25.05.2024.

MUP Unutarnja kontrola- 'ajmo sad istraga tko im je sredio hrvatsko državljanstvo!

BL
blekpanther
13:24 25.05.2024.

Pregledati potpis na “pasošu”!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije