Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lovila ih policija

Četvorica njemačkih golaća bježala policiji po Stradunu

nudisti,Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
02.08.2014.
u 11:30

Kao od majke rođeni, mladići su se uputili u grad gdje su se najprije pokazali na Stradunu, a potom prošetali od katedrale ka Sponzi. Tada su naletjeli na policijsku ophodnju

Pravu senzaciju izazvala je grupa turista koja se je jučer navečer dubrovačkim Stradunom prošetala bez odjeće. Večernja šetnja četvorice njemačkih golaća navodno je, piše Dubrovački vjesnik, započela nakon kupanja.

Kao od majke rođeni, mladići su se uputili u grad gdje su se najprije pokazali na Stradunu, a potom prošetali od katedrale ka Sponzi. Tada su naletjeli na policijsku ophodnju koja ih je tražila nakon zaprimljene dojave građana. Golaći su se dali u trk i pobjegli na Prijeko, a potom ponovno na Stradun odakle su se zaputili prema sinagogi u Žudioskoj ulici. Policajci su ih uspjeli sustići na skalinama te im naredili da krenu prema Buži odakle su ih strpali u ''maricu'' i odvezli u pritvor.

Cijela strka i jurnjava zabavljali su očevice koji tvrde da se policija prema golaćima odnosila korektno.

>>Nudizam u muzeju: 300 golih posjetitelja gledalo muške aktove

>>I austrijski mediji izvještavaju o zabrani seksa na rovinjskoj plaži

Komentara 30

L0
luena 01
11:53 02.08.2014.

Senzacija,ovdje bi bili prijavljeni zbog narusavanja javnog reda... senzacija, nama je svasta senzacija i bankrot zemlje,jel'da... nek se prosetaju u njemackoj goli ako su tak hrabri,npr.Alexandarplatz ili preko Kudamm-a...

GA
Gambit
12:59 02.08.2014.

Turist koji neće poštovati građane ove države nisu dobrodošli. Da sam ovako nešto napravio na svojim putovanjima u Njemačkoj, Danskoj, Americi ... ne bi domaćini me tretirali s puno razumijevanjem. "Znate ... ja sam na odmoru u vašoj zemlji i želio sam se malo opustiti!" To neće proći nigdje ... osim možda u Hrvatskoj.

Avatar insideout
insideout
12:16 02.08.2014.

"Četvorica njemačkih golaća izazvala senzaciju na Stradunu"...ovako bi bio naslov I u njemackim novinama za hrvate. ili bi bilo balkanski banditi propalice I primitivci....sto ti znaci kad imas podguzno novinarstvo I kompleks sluge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije