Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trovanje u paraćinu

Četvorica mladića otišla roštiljati, ujutro ih pronašli mrtve

mrtvac,les,tijelo
Goran Kovačić/PIXSELL
10.01.2013.
u 11:33

Mrtve mladiće u dobi od 17 do 20 godina pronašao je otac jednoga od njih i odmah izvijestio policiju

Policija je u četvrtak ujutro oko 8.30 sati u jednoj kući u selu Svojnovo, u općini Paraćin, zatekla beživotna tijela četvorice mladića, uzrasta između 17 i 20 godina, javljaju agencije Beta i Tanjug.   

Policija za sada ne iznosi pojedinosti o ovoj tragediji, osim da je očevid u tijeku. Kako neslužbeno doznaje agencija Beta, mrtve mladiće jutros je pronašao otac jednoga od njih i odmah izvijestio policiju. U njegovu vikendicu mladići su otišli sinoć na roštilj, a pretpostavlja se da su se otrovali ugljičnim dioksidom.

>>Majku prostrijelio, a kćer (6) smaknuo hicem u srce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije