Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA OPTUŽUJE

Četverogodišnje dijete umiralo, a liječnik gledao televiziju

zdravlje,bolest,doktori,dijete,liječnik (1)
Thinkstock
31.05.2013.
u 16:14

Kada mi je dijete primljeno u bolnicu, liječnik je gledao TV. Molila sam ga da mu pomogne. Kazao mi je da je dijete imalo napad, a nešto poslije da mu je stanje u redu. Vratio se gledati TV, a dijete je umrlo, kazala je majka sa Šri Lanke

Četverogodišnje dijete preminulo je na Šri Lanki navodno zbog liječničke nepažnje. Tako barem tvrdi njegova majka koja je britanskim medijima prepričala okolnosti u kojima je ostala bez djeteta, piše Emirates 24/7.

– Kada mi je dijete primljeno u bolnicu, liječnik je gledao televiziju. Molila sam ga da mu pomogne. Kazao mi je da je dijete imalo napad, a nešto poslije da mu je stanje u redu. Vratio se gledati televiziju i ono je umrlo – prepričala je potresena Damayanthi Kumari koja vjeruje da bi pažljiviji i savjesniji pristup liječnika spasio njeno dijete.

Dok otac od tuge nije smogao hrabrosti pojaviti se u javnosti, majka je potvrdila da su dijete odveli u bolnicu po povratku s religijskog hodočašća. Tamo se razboljelo, no nije objavljeno od čega je bolovalo.

>>Bolesnoj trudnici prijeti smrt, no zabranili joj pobačaj!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije