Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U KNEŽEVINI MONACO

Dječak (4) sjeo za volan Bentleya, bez ključa upalio automobil i udario pješaka

Bentley Bentayga
Bentley
17.07.2021.
u 15:10

Belgijski državljanin koji živi u Monacu hospitaliziran je u Nici, dodao je isti izvor. Operiran je u noći i više nije životno ugrožen.

Dječak u dobi od četiri godine uspio je u petak navečer u Monacu sjesti za volan luksuznog automobila svog oca, a potom je udario i teško ozlijedio pješaka, navela je u subotu monegaška policija. 

Belgijski državljanin koji živi u Monacu hospitaliziran je u Nici, dodao je isti izvor. Operiran je u noći i više nije životno ugrožen. Sve se zbilo ispred Hôtel de Paris u Monacu, gdje je boravio vlasnik limuzine Bentley i njegova obitelj koji su iz Armenije. 

"Vozač je izašao iz automobila kako bi predao ključeve osobi koja parkira vozila i tada se dijete provuklo sa stražnjeg dijela za volan, pritisnulo je gas, auto je poskočio i udario pješaka koji je u tom trenutku izlazio iz hotela", objasnio je policijski dužnosnik Monaca.

Cijela situacija vrlo je nejasna budući da je automobil krenuo dok su ključevi bili izvađeni, a vozač se ne sjeća je li ugasio motor. Istraga treba utvrditi okolnosti nezgode.

Ključne riječi

Komentara 2

RO
RogaBabaroga
15:24 17.07.2021.

rubrika vjerovali il ne

AA
aabbcc
16:15 17.07.2021.

Sve na daljinski, slucaj: Majka ispred auta sklapa kolica a malo dijete se samo zakljuca u autu. Problem rijesen razbijanjem stakla na vratima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije