Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u samo sat vremena

Četvero teško ozlijeđenih u nesrećama kod Vinkovaca

sudar auta i hitne (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
07.12.2010.
u 10:33

Prvu nesreću skrivio je vozač zbog neprilagođene brzine, a u drugoj je nastradao pješak

VINKOVCI - Četiri osobe zadobile su teške ozljede u dvije prometne nesreće koje su se dogodile u samo sat vremena razmaka na prometnici Ostrovo - Gaboš i u Vinkovcima, doznajemo iz dnevnog izvješća PU vukovarsko-srijemske.

G. S.(22) iz Ostrova upravljao je osobnim vozilom Peugeot 207 iz smjera Gaboša prema Ostrovu i zbog neprilagođene brzine u zavoju je izgubio nadzor nad vozilom. Automobil je prešao na lijevi prometni trak kojim je iz suprotnog smjera Opel Corsom upravljala M. B. (50) iz Cerića. U sudaru su oba vozača zadobila teške ozljede, ali i putnica u Opel Corsi J. B.(22) iz Cerića. Protiv G. S. slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Na raskrižju ulica Kneza Mislava, Ohridske i Splitske u Vinkovcima teške je ozljede zadobio pješak I. M. (50) iz Otoka na kojega je na obilježenom pješačkom prijelazu naletio A. G. (84) iz Vinkovaca koji je upravljao Ford Fiestom vinkovačkih oznaka. Protiv vremešnog vozača slijedi kaznena prijava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije