Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračun obitelji

Četvero osumnjičenih za premlaćivanje Roma na Krbavi

tučnjava
Arhiva VL
21.06.2012.
u 13:05

Uhićeni su 63-godišnjak i 38-godišnjak s područja Perušića te 27-godišnjak iz Gospića. U bijegu je 21-godišnjak

Lička policija izvijestila je da su tri osobe uhićene zbog premlaćivanja 37-godišnjaka s područja Krbave. Za četvrtom osobom, 21-godišnjakom iz Perušića još uvijek se traga.

Uhićeni su 63-godišnjak i 38-godišnjak s područja Perušića te 27-godišnjak iz Gospića.

U nedjelju, 17. lipnja, dogodio se verbalni, a potom i fizički sukob dviju romskih obitelji s područja Krbave i Perušića. Policija je utvrdila kako je tučnjavi prethodila svađa zbog prava korištenja i košenja trave na poljoprivrednoj parceli u Krbavi. U tučnjavi teške tjelesne ozljede zadobio je 37-godišnjak iz Krbave koji se i danas bori za život u zadarskoj Općoj bolnici.

U obračunu romskih obitelji teško ozlijeđen i životno ugrožen

Policija je također izvijestila kako je odbjegli 21-godišnjak dan prije, oko 19 sati 16. lipnja, nakon svađe oko košnje trave fizički napao 64-godišnjaka iz Krbave koji je zadobio lakše tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

Svi uhićeni privedeni su u pritvorsku jedinicu PU ličko-senjske, a kaznena prijava bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 4

RT
Rollo Tomasi
13:30 21.06.2012.

Ovo postaje sve zanimljivije... Romi koji su trn u oku ostatku stanovništva države zaratili međusobno na svim razinama. Dakle, samo treba sjesti i strpljivo čekati da se sve skupa riješi na taj način i više nema problema!

JA
jamanuša
14:08 21.06.2012.

tuča zbog pljačke tuđih dobara. zašto ne zovu Ujdurovića na pomirenje jer ih je isti osokolio.

LU
Lujo123
14:29 21.06.2012.

Ne boj te se gospodo cigani - vas i pedere podržava bar pola ove pederske vlade na čelu s onom ružnom i debeloguzom štetočinom pusičkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije