Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrao vozilo

Četrnaestogodišnjak divljao po cesti i bježao od policije

'auto zagreb, 14.02.2006. prometna policija, kontrola brzine, rucni radar  starlaser,   snimio Patrik Macek'
Patrik Macek/Arhiva VL
21.12.2011.
u 08:32

Nakon sat vremena policija ga je pronašla u 70 kilometara udaljenoj Koprivnici i krenula u potjeru za njim

Četrnaestogodišnji štićenik Centra za odgoj maloljetnika u Krapinsko-zagorskoj županiji ukrao je u nedjelju ključeve automobila Centra koji je bio u dvorištu. Došao je zatim do vozila, sjeo u njega, upalio ga i krenuo u vožnju, pišu 24sata.

Nakon sat vremena policija ga je pronašla u 70 kilometara udaljenoj Koprivnici i krenula u potjeru za njim, ali se maloljetnik nije zaustavljao već je počeo bježati pri čemu je oštetio nekoliko vozila.

Uhvatili su ga tek kada se divljajući vozilom prevrnuo na bok.

>>Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju 24sata

Komentara 8

EU
eurobanana
09:18 21.12.2011.

Decko je imao uzor Cackalice . za razlikom da nije ubio nikoga . odgovornost moze biti ako uzor bude osudjen . krivi je uzor koji se dnevno pojavljuje u medijima . daje djeci krivu motivaciju jer u HR, nema odgovornosti

Avatar stravaxx
stravaxx
09:40 21.12.2011.

sva sreća da je policija brza, učinkovita i profesionalna pa su ga nakon 70 km vožnje uopće i uspjeli uhvatiti. sreća da se prevrnuo da nije još i sad bi ga ganjali, a možda ga nebi još ni locirali....

Avatar Torkul
Torkul
08:53 21.12.2011.

dečko je zasigurno svjestan da neće snositi nikakve posljedice ilitiga sankcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije