Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epidemija se zahuktava
Povratak na članak

Četrnaest umrlih od gripe od 1. prosinca u infektivnoj klinici u Zagrebu

Epidemija gripe zahuktava se i do kraja siječnja očekuje se njezin vrhunac, koji će potrajati nekoliko tjedana. Službenih podataka nema, ali liječnici upozoravaju na posljedice

Komentari 8

DO
dopizdilomi
07:38 16.01.2019.

Nije istina. Nisam neki stručnjak ali gripa je samo bila okidač ili pojačivač za tu drugu bolest koja je usmrtila ljude. Zašto pravite paniku.

VL
MI
midea
07:22 16.01.2019.

ako vec stavljate ciljano ovu informaciju onda objavite i koliko osoba umre svakoga dana tokom cijele godine od karcinoma pluća , izazvanoga pušenjem !

VL
DU
Deleted user
08:11 16.01.2019.

Do 6. siječnja službeno je registriran ukupno 3141 oboljeli od gripe, a najviše prijava, čak 2016, stiglo je u prvom tjednu nove godine, govore podaci HZJZ-a. U deset godina nije ih bilo toliko u samo jednom tjednu. Znači ovo sam iskopirao iz gornjeg teksta. Volio bih znati tko ovdje brutalno LAŽE? Novinar ili epidemiolog? Najjednostavnijim klikom na stranice hrvatskog zavoda za javno zdravstvo možete naći tablice na kojima se vidi da je u prvom tjednu prošle godine bilo više zaraženih, a predprošle još više. Koja je svrha laganja? Širenje panike? Ne razumijem.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:19 16.01.2019.

Romana, tko je sročio naslov koji ne odgovara istini? Je li ovo promo?

VL
DO
dosta
09:51 16.01.2019.

Jesu bili cjepljeni, bitan podatak?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.