Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST
Povratak na članak

Četrdesetak migranta se utopilo blizu Maroka

Maroko, na sjeverozapadnom kraju Afrike, tranzitna je zemlja za velik broj migranata koji se žele domoći Europe s njegove atlantske ili sredozemne obale.

Komentari 1

MX
Mister X
00:16 18.01.2022.

Četrdesetak migranta se utopilo blizu Maroka. Narvno da je to teško bilo gledati ali moramo i nas razveseliti koji ne plivamo prema njihovoj obali . Pa ih potopimo da probaju doma da se vrate Dobro narvmo da smo im zemljee shebali . A tko im je kriv što su muslimani ili crni ili Marokanci a možda i neki Libici. Jednostavno kako god gledamo nisu normalna demokratka raja ! ž Šta se imaju buniti Pametnije im bilo da su Ukrajinci njih bi obožavali svi demokrati na svijetu i Amerikanci ( osim Putina! ) a ovako sami su si presudili kao i Putin !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.