Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno paket

Četrdeset kg marihuane doplutalo na Žirje

marihuana
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
14.12.2013.
u 17:34

Policija nije željela potvrditi ni demantirati događaje koji su se zaredali posljednjih dana, a pronađena marihuana bila je kvalitetno zapakirana

Nakon što su proteklih dana u Vinišću kod Trogira te na otoku Kapriju pronađena dva paketa marihuane težine 80 kilometara, sada je morem doplutao novi paket težine 40 kilograma, javlja ŠibenikIN.

Paket je pronađen kod otoka Žirja u šibenskom akvatoriju, a neslužbeno se doznaje da je paket pronašao brod pomorske policije.

Policija nije željela potvrditi ni demantirati događaje koji su se zaredali posljednjih dana, a pronađena marihuana bila je kvalitetno zapakirana te je more nije oštetilo.

Pretpostavlja se da je riječ o vlasništvu albanske mafije koja brzim gliserima marihuanu prebacuje na drugu stranu Jadrana, u Italiju.

>>More na obalu donijelo 60 kilograma marihuane

>>Morem doplutalo 20 kilograma marihuane

Ključne riječi

Komentara 3

DO
domagojkucko2
19:36 14.12.2013.

80 kilometara marihuane je zaista puno!

LE
LethalCro
11:47 15.12.2013.

Ovo u paketima na slici nije marihuana!

BO
bolesnodrustvo
10:46 15.12.2013.

Čudne su te jadranske morske struje svašta nam donose iz Albanije, da njie Albanije bili bismo u čudu kako objasniti neku pošiljku koju donese more.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije