Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši kanadski ministar

'Četiri vrste izvanzemaljaca posjećuju Zemlju tisućama godina'

Paul Hellyer
Foto: Youtube Screenshot
03.01.2014.
u 12:50

– Imamo dugačku povijest NLO-a i, naravno, bilo je puno više aktivnosti u posljednjih nekoliko desetljeća otkako smo izumili atomsku bombu – rekao je Paul Hellyer, bivši kanadski ministar obrane

Paul Hellyer, bivši kanadski ministar obrane, u razgovoru za RT izjavio je da najmanje četiri vrste izvanzemaljaca već tisućama godina posjećuju naš planet.

Novinarka RT-a Sophie Shevardnadze pitala ga je zašto misli da su NLO-i stvarni kao i avioni koji lete iznad naših glava, na što joj je on odgovorio: "Zato što znam da jesu. Zapravo, oni posjećuju naš planet tisućama godina".

Također je izjavio da su izvanzemaljci vrlo zabrinuti zbog atomske bombe.

– Imamo dugačku povijest NLO-a i, naravno, bilo je puno više aktivnosti u posljednjih nekoliko desetljeća otkako smo izumili atomsku bombu te su oni vrlo zabrinuti zbog toga i zbog činjenice kako bismo je mogli ponovno upotrijebiti – rekao je i dodao da je svemir jedinstvo te da to ne utječe samo na nas kao vrstu već i na druge u njemu.

– Oni se jako boje da bismo mogli biti dovoljno glupi da ponovno počnemo upotrebljavati atomsko oružje. To bi bilo jako loše za nas i za njih – rekao je Hellyer, prenosi RT.

Inače, Hellyer je na poziciji kanadskog ministra obrane bio 1960-tih godina tijekom Hladnog rata, a o tome da nismo sami u svemiru govorio je i prije.

>> NASA-ini "vanzemaljci" su bakterije iz jezera u Kaliforniji

 

Komentara 52

Avatar abraham73
abraham73
14:01 03.01.2014.

mozda i nismo jedini, ali smo najlipsi

Avatar DA.TI.CRTA.DA.VINCI.BI.SHVATIO
DA.TI.CRTA.DA.VINCI.BI.SHVATIO
13:42 03.01.2014.

imbecilno je za pomisliti da smo sami u svemiru...ili barem u ovom jednom kojeg svi prihvaćaju. mam bi se skratil za ludaru, kada bi the zocky bio jedini mesija u svemiru

Avatar HLEBINAC
HLEBINAC
17:37 03.01.2014.

I kako baš uvijek dolaze kod nas na Markov trg !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije