Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubijanje životinja

Četiri psa mu poklala 18 kokoši, on ubio dva psa, a jednog ranio

krim policija
Foto: Krunoslav Petrić/Pixsell
19.09.2017.
u 15:31

Prije no što su mu počeli pretraživati kuću, 78-godišnjak je policiji sam predao jedan pištolj, dvije automatske puške i 1437 komada streljiva

Pune ruke posla imala je policija s jednim 78-godišnjakom iz Knina, koji je prijavljen za ubijanje životinja, ali i za nedozvoljeno držanje oružja.

Sve je počelo 17. rujna oko 9 sati u Kninu, kada je 78-godišnjak u blizini svoje kuće čuo lavež pasa. Shvatio je da psi laju u njegovom kokošinjcu, a kada je ušao u kokošinjac, vidio je četiri psa i 18 kokoši koje su bile - zaklane. Stoga je 78-godišnjak uzeo pušku te je ubio dva psa.

Druga dva psa su uspjela pobjeći, s tim da je 78-godišnjak ranio i jednog od tih pasa.

Policija je uskoro nakon pucnjave došla na mjesto događaja, a prije no što su mu počeli pretraživati kuću, 78-godišnjak im je sam predao jedan pištolj, dvije automatske puške i 1437 komada streljiva. Sve navedeno je ilegalno posjedovao. Nakon pretrage je priveden na policiju, te je prekršajno i kazneno prijavljen, a prekršajne prijave zaradili su i vlasnici preživjelih pasa i to zato što su ih držali bez nadzora.

Komentara 25

OK
okvarbudovič
16:54 19.09.2017.

dvije đukele manje.

AR
Armagedon
18:50 19.09.2017.

Vlasnici tih pasa mu trebaju nadoknaditi štetu i platiti kaznu što pse nisu držale u svom dvorištu ili na lancu, nego su ušle u njegovo...... i napravile štetu.... Iskreno čovjek je u pravu, branio je svoje dvorište i svoju stoku.

DR
Drmiha
18:11 19.09.2017.

ako je pas zivotinja onda je i kokos zivotinja, zasto bi onda jedna zivotinja bila vrjednija od druge zivotinje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije