Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko se nije skrio...

Četiri pit bula pokušala doći do mačke, uništili pola auta!

auto (1)
Foto: Palm Beach police department
1/4
23.08.2012.
u 09:15

Policija sada daje mačku na udomljavanje, a kako su prošli "razbijači", nije poznato.

Vlasnik automobila u američkom Palm Springsu ostao je iznenađen kad je ispod haube svog vozila pronašao skrivenu i preplašenu mačku. No još se više iznenadio kad je otkrio što su njegovi pit bulovi  napravili od automobila kako bi se dočepali preplašene mačkice.

Njegova četiri pit bula, piše mydesert.com, pokušala su doći do mačkice koja se sakrila pokraj automobilskog motora, a nakon njihovih pokušaja automobil je izgledao kao nakon ozbiljnijeg sudara.

Vlasnik vozila u međuvremenu je promijenio gumu na autu, no ni tada nije vidio skrivenu mačku pa je vozio još 30-ak kilometara od Banninga do Palm Springsa, gdje ju je konačno pronašao.

Preplašena životinja odmah je odvezena na pregled veterinaru gdje je ustanovljeno da je stara 7 tjedana te kako nema nikakvih ozljeda.

Policija sada daje mačku na udomljavanje, a kako su prošli "razbijači", nije poznato.

Komentara 38

GU
guslarjovo
11:24 23.08.2012.

Da je slučajno dijete bi siromak tužio oca i mater za uznemiravanja životinja

MI
Milkica
11:00 23.08.2012.

Eh, kad biste vi znali što je pit bul. Ne razlikujete staforda od bulterijara, a kamoli da znate što je pit bul. Genijalci.

Avatar Bjeda
Bjeda
08:45 25.08.2012.

Pa to su ti rasni cucki...pitbulovi,stafordi...samo ih treba fino uciti i objasniti im da ne papaju mace...ljude....druge pse...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije