Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Četiri osobe poginule u padu policijskog helikoptera u Makedoniji

helikopter
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.07.2014.
u 07:28

Nesreća se dogodila blizu Strumice, grada na jugoistoku Makedonije

Četiri osobe poginule se u padu policijskog helikoptera blizu Strumice, grada na jugoistoku Makedonije, objavili su u četvrtak navečer makedonski mediji. Kako prenosi Al Jazeera Balkans, policija je potvrdila nesreću, ali bez navođenja detalja, dok je gradonačelnik Strumice Zoran Zaev rekao da se helikopter srušio nakon što je slučajno udario u stup.

Lokalna televizija Kanal 5 navodi da je helikopter najvjerojatnije udario u antenu jednog predajnika, a zatim pao na zemlju i eksplodirao. Svjedoci su za makedonske medije kazali kako se nekoliko minuta nakon udara u antenu vrtio u zraku, a potom pao.

>> Pao još jedan američki vojni helikopter, traga se za preživjelima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije