Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA POLICIJE

Četiri osobe ozlijeđene: Zaletio se u kolonu i izazvao lančani sudar na A1

Ilustracija
Ivica Galovic/PIXSELL
30.03.2023.
u 09:25

U prometnoj nesreći lako su ozlijeđene tri muške osobe, hrvatski državljani u dobi od 45, 53 i 62 godine, dok je 55-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine teško ozlijeđen. Protiv 45-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava, stoji u priopćenju policije.

PU karlovačka podnijet će nadležnom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv 45-godišnjaka koji se jučer na autocesti A1 zaletio u kolonu vozila. U nesreći su lakše ozlijeđene tri osobe dok je jedna teško ozlijeđena.

– Jučer u 16.30 sati na autocesti A1 između čvora Karlovac i Jastrebarsko, na području grada Karlovca, nešto prije kanala Kupa, u smjeru Zagreba, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo sedam vozila.

Naime, teretnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 45-godišnjak koji brzinu kretanja vozila nije prilagodio gustoći prometa s obzirom na to da je promet bio znatno pojačanog intenziteta, tako da vozilo može zaustaviti pred svakom zaprekom, a uslijed čega je bez kočenja, u sustizanju usporene kolone vozila, udario u stražnji dio autobusa bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka kojim je ispred njega upravljao 62-godišnjak i koji se već zaustavio radi kolone vozila. Nakon toga autobus je udario u osobni automobil ispred sebe, a teretni automobil nakon toga u daljnjem nekontroliranom kretanju prouzročio je lančani sudar više vozila.

U prometnoj nesreći lako su ozlijeđene tri muške osobe, hrvatski državljani u dobi od 45, 53 i 62 godine, dok je 55-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine teško ozlijeđen. Protiv 45-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava – stoji u priopćenju policije.

VIDEO Vozio u suprotnom smjeru pa susreo policiju: Jurio je po zaustavnom traku, a auti su mu blicali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije