Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprema Robnih zaliha hrvatskim gradovima

Četiri od 30 punilica pijeskom došlo u Karlovac

Punilice s pijeskom
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
03.12.2015.
u 12:14

- Kupili smo ih ukupno 30 od domaće tvrtke iz Kutine i vrijedne su oko 3,1 milijuna kuna. Na taj način želimo pomoći gradovima po Hrvatskoj kojima, nažalost, prijete poplave, a pomažemo i domaćim tvrtkama koje imaju kvalitetne proizvode i od kojih kupujemo opremu- kazao je Ivo Milatić, pomoćnik ministra gospodarstva u Karlovcu.

Grad Karlovac dobio je četiri punilice pijeska kako bi Stožer za zaštitu i spašavanje, u slučaju novih poplava, osigurao još brže punjenje vreća s pijeskom i gradnju zečjih nasipa.

- Kupili smo ih ukupno 30 od domaće tvrtke iz Kutine i vrijedne su oko 3,1 milijuna kuna. Na taj način želimo pomoći gradovima po Hrvatskoj kojima, nažalost, prijete poplave, a pomažemo i domaćim tvrtkama koje imaju kvalitetne proizvode i od kojih kupujemo opremu. Do sada smo u Robnim rezervama ove godine kupili 23 cisterne za pitku vode raspoređenje po čitavoj Hrvatskoj, te deset čamaca za spašavanje od kojih je jedan i u Karlovcu. Osigurat ćemo im i dodatnu opremu. Prvenstveno stroj za šivanje vreća s pijeskom i šator koji će natkrivati radni proces punjenja vreća s pijeskom - kazao je Ivo Milatić, pomoćnik ministra gospodarstva u Karlovcu. 

>> 'Vode je u kući bilo više nego lani, a za vodni sam doprinos dala 17.600 kn'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije