Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri mjeseca invazije

Rusija kontrolira 22 posto Ukrajine, Njemačka upalila plinski alarm

24.06.2022.
u 06:44

Svijetu prijeti glad i hladni radijatori zbog blokiranih luka i žitarica, preskupih energenata i rastuće inflacije jer je Putinov cilj, upozoravaju analitičari, produljiti rat do zime

Ključne riječi

Komentara 6

SN
Snasasasalasa
18:35 24.06.2022.

Zima ce biti skupa, ali rat u Ukrajini je tragedija. Mozda ipak postignu kompromis. Odluka ce pasti u Woshingtonu.

Avatar kenshi
kenshi
10:28 24.06.2022.

Rusi su osvojili hrpe građevinskog otpada.

DU
ducile
06:51 24.06.2022.

Naprotiv kako se blizi zima tako kraj i nazire. Eu ce dobiti ono sto je trazila, nece vise biti u toj meri zavisna od ruskih energenata rusi ce smanjiti gas za eu za trecinu, kinezi hoce da kupe taj visakk gasa. Kazu da se ocekuje onda pad industrijske proizvodnje za 34% a to vodi u tesku recesiju. Ali nadomestice amerikanci to sa lng, mislim rekli su da do 2030 mogu da povecaju proizvodnju za eu za 15 mililjardi m3, toliko je i ocekivan rast potrosnje plina u eu. Naravno moraju pre toga da izrade lng terminale u nemackoj a 2030 nije bas blizu. Sve mi se cini da ce nemci onda zaboraviti na podrsku ukrajini radi grejanja i njima jos vaznije privrede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?