Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR

Četiri maloljetnika poderala pa zapalila hrvatsku zastavu

zastava
Nino Strmotić
15.10.2010.
u 09:37

Incident se dogodio na ograđenom školskom igralištu Srednje strukovne škole u Vukovaru

Četiri maloljetne osobe, od kojih su dvije s područja Borova, a po jedna iz Vukovara i Nove Gradiške, u srijedu su poderale, a potom i zapalile zastavu Republike Hrvatske.

Prema policijskom izvješću, do incidenta je došlo na ograđenom školskom igralištu Srednje strukovne škole u Vukovaru.

– Policiju su o incidentu izvijestili dežurni profesori u školi, nakon čega smo kriminalističkom istragom došli do spoznaja o kojim je počiniteljima riječ. Zapaljena je navijačka zastava dimenzija 30 puta 20 centimetara koju je u školu donio jedan od počinitelja, a onda zajedno s ostalima poderao i zapalio – rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske županije Krunoslav Žgela.

Dodaje da su sve četiri osobe srpske nacionalnosti i da pohađaju Strukovnu školu.

Policija je brzo pronašla počinitelje te ih tijekom večeri, uz kaznene prijave zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo povrede ugleda Republike Hrvatske, privela istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru.

Zanimljivo je da nam je jučer, na naš telefonski upit o incidentu na ograđenom dijelu školskoga igrališta, ravnatelj Strukovne škole Vladimir Matić kratko rekao da nikakva incidenta nije bilo te spustio slušalicu.

Komentara 106

OB
-obrisani-
12:01 15.10.2010.

15.10.2010. u 11:45h as55 je napisao/la: pozivam ja Hrvate da krenu izgrađivat domovinu, dosta je pljačke!

SM
smjeskoh
10:50 15.10.2010.

E, neće, Downunder, jer nas više nitko nikad neće zajebati onako kako su Srbi devedesetih. Ako žele ostati u srednjem vijeku, neka ostanu sami. Ljevičar sam u glavi, ali domoljub u srcu i napit ću se krvi svakome tko još jednom pokuša ono što su oni pokušali.

OB
-obrisani-
10:44 15.10.2010.

To ih je naucio pravoslavni Iguman manastira Krka koji je osobno potrgao hrvatski grb ove godine. Nikad se Srbi nisu pomirili s nastankom naše države Hrvatske i nikad niti neće !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije