Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKI IZBORI
Povratak na članak

Četiri države još nisu čestitale Joeu Bidenu

Dok su Bidenu u subotu pristizale mnogobrojne čestitke, osim Kine i Rusija, Meksiko i Brazil su se do sada suzdržali od slanja poruke

Komentari 13

MR
mrkvax
11:23 09.11.2020.

Ma Rusija, Kina, Meksiko i Brazil su nebitni...Bitno da mu je čestitala Srbija na čelu s velikim vođom Vučićem...Ljepo je vidjeti kako pizousti uvlakač preletava...

VL
Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
11:08 09.11.2020.

Ni ja nisam čestitao Demenciji Joeu, pa što? I da jesam, on se toga ne bi sjećao.

VL
JO
jorgen
11:36 09.11.2020.

Znači da samo četiri države čekaju zakonski proglašen rezultat izbora.

VL
SI
sisavac
11:10 09.11.2020.

dal je biden službeno proglašen pobjednikom? nije. zašto bi kina i rusija, zemlje koje demokrati optužuju za miješanje u izbore 2016.-e godine, uopće se javljale na tu temu? dal je bitno to uopće, lik pobijedi sa 50,6%, i njemu treba čestitati, a lik koji pobijedi sa 80 i više %, se proglašava prevarantom, i traže novi izbori, unatoč tome što u obje zemlje imamo prosvjede i nepriznavanje rezultata. kineska šutnja je znakovita, oni imaju svoj put, svoj način, oni su svojih idućih 5 godina već zacrtali, i tu biden ili trump nisu varijable u ni jednoj jednadžbi. rusi isto, oni su još 2014.-e, kad je krenula serija sankcija, javno objavili da je to američka dugoročna politika, i da novi predsjednik neće ništa bitnog promijeniti. sve je jasno, establišment i dalje jaše, hegemonija će se i dalje pokušati održati što duže. jedini problem je što su kapaciteti za takav posao sve tanji. možemo očekivati zbližavanje sa indijom, koju će se podići masnim ugovorima u it sektoru, jer indija je skoro pa vodeća zemlja po softveru, od windowsa xp nadalje. i ne, nikakvo kažnjavanje kine nije, jer nekih koji sad ulažu u indiju ni ne posluju u kini. postoji i izjava jednog političara da će bidena ostale velesile dosta ignorirati, pokazujući svima da je vrijeme amerike prošlo. svako za sebe, opet.

VL
Avatar Foton
Foton
14:29 09.11.2020.

Pa superluksuzni Trumpovi neboderi, u kojima stanovi kostaju i po 50 miliona dolara svaki, su vrlo prikladan nacin pranja novca za ruske i kineske milijardere. Kupis desetak takovih stanova, operes koju stotinu miliona dolara, za koju godinu ih prodas, ii imas cistu lovu. A sad im odlazi glavni poslovni partner, Donald Trump.

VL
PR
prokurator
14:11 09.11.2020.

dal je i sj. koreja odbija čestitati? trumpov frend kim je sada razočaran, a taman su se skompali i počeli razmjenjivat iskustva... skužili da obojica vole šlepere, por.no glumice i golf.

VL
AA
aabbcc
11:38 09.11.2020.

Obadvojica su sami sebe proglasili pobjednikom a to je i vise nego neozbiljno za ta dva starca kao i one koji takvu demokratiju podrzavaju.

VL
PR
prokurator
14:07 09.11.2020.

mala vijest, ali koja zgodno potvrđuje da je trump (bio) igrač kine i rusije, što zapravo znači da je bio nad-globalni zavjerenik, dublji od duboke države. ako je itko reptil, to je on.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.